.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Wednesday, May 30, 2012

Universal studio Singapore ;)


Kali ni adalah 2nd time aku pergi Singapore. Dulu pergi time kecik2 tak ingat dah macam mana. Yg pasti dengan family. Dulu tak jalan mana sgt pon. Kalau ngn ayah aku, jalan2 tgk bangunan, tgk jalan raya jelah.. maklumlah, engineer. Hahaha.

Kali ni pergi Singapore bukan nak jalan2 tapi nak pergi extravaganza herbalife. More than 25000 org datang. Teruja gilaa ! 
 pasal extravaganza yg amazing gila ni next entry baru cerita k !

btw, time aku form 4, time tu hot pasal lagu korea, cerita korea, tup tup, kakak aku pergi korea dgn herbalife. aku pon teruja jugak apa itu herbalife. tp aku tak rapat ngn kakak aku sangat so aku pon tak tanya apa apa. hanya melihat sahaja. seronok tuuu g korea !

bila aku dalam herbalife, baru aku tahu, herbalife mmg byk travel ke luar negara utk trainings and vacation free paid by herbalife.

so kali ni training herbalife di singapore :D

Sebelum pergi Singapore semua sebut pasal Universal studio ni. Aku pon excited sekali tp tak tahu pon USS tu ada apa. Ingatkan jejalan ambil gambar je. Bila smpai, masyaAllah sangat teruja. Hikhik :)
Kat sini, aku nak masukkan gambar jek. Penatlah nak cerita. Huhu.




mula mula sampai part ni aku terfikir, ni je ke jalan jalan and ambil gambar ? still tak teruja. haha.
sampai lah aku masuk station by station. gambar yg dekat dalam dalam tu tak boleh ambil lah pulak kan..


akak bwh and atas ni, kak ekin and kak ninie. tak pernah kenal pon sebelum ni. alhamdulillah amazing herbalife, kita kawan dgn starnger. kami satu team. mereka dari perlis. new jugak dalam herbalife. supervisor dah :) kenal ramai kawan baru tak kira tempat and umur, sharing our journey of life alhamdulillah !




tgk bawah ni ! roller coster ! seumur hidup aku, aku mmg tak pernah naik benda mcm ni and sewaktu dengannya. bukan takut, tp sebab parent aku memang tak kasi. kat fun fair kr, kat genting ke, mmg tak pernah ! kali ni aku memberanikan diri jugak naik. akak2 yg same2 ngn aku semua takut. so aku buang semua fear, pergi naik sorang2 ! bila dah habis, laaa sekejapnye ? haha. but 5 10 min lepas tu, baru rase kau pening2 dia. alhamdulillah la tak muntak ke ape. seronok gila experience ni.



time basah habis kitrong. ngade2 taknak beli plastik cover diri. jimat jimat. haha.



yang paling best adalah bila masuk tempat transformer. yg ni kalau nak cerita mmg kene one to one. keluar je, rasa nak masuk lagi. besttttt !

alhamdulillah, seronok berjalan seharian di universal studio. actually ni baru sikit. nanti bulan 9 nak pergi macau pulak ! hehehe. aku rasa kalau aku tak start herbalife, lambat lagi utk enjoy2 benda mcm ni. bila travel, baru kita dapat dunia Allah dengan lebih luas, tengok pelbagai gelagat manusia, dan belajar mensyukuri nikmat yg ada. ni singapore je, apalah sangat kann. i have dreams utk pergi tmpt2 yg lagi jauh. insyaAllah. but if dapat bawak family lagi best. insyaAllah one day, hasrat dihati mmg nak bawak mak ayah. doakan ;D

tapi tujuan sebenar ke singapore adalah utk extravaganza tu. yg tu lagi double triple punya best ! so tunggulah next post :D

6 comments:

tya omar said...

Herbalife bawak pergi Istanbul tak ? Muahahaha

skeen said...

tunggu jelah masa nya, but if kita dah dapat simpan duit dr awal dgn banyak, anytime pon boleh pergi tya :D

Gieyana said...

Salam kenal..woww..menarik! Insyaallah next year sy smpai sini..:-)

Dura Vanilla said...

huhu best nyer.. cepat2 post pasal extravangaza.. nak tahu gak.. hehe (:

Zakia said...

uss sgt best!!

blog-tips-kurus said...

ah! cemburu tahu!! ;)

Wednesday, May 30, 2012

Universal studio Singapore ;)


Kali ni adalah 2nd time aku pergi Singapore. Dulu pergi time kecik2 tak ingat dah macam mana. Yg pasti dengan family. Dulu tak jalan mana sgt pon. Kalau ngn ayah aku, jalan2 tgk bangunan, tgk jalan raya jelah.. maklumlah, engineer. Hahaha.

Kali ni pergi Singapore bukan nak jalan2 tapi nak pergi extravaganza herbalife. More than 25000 org datang. Teruja gilaa ! 
 pasal extravaganza yg amazing gila ni next entry baru cerita k !

btw, time aku form 4, time tu hot pasal lagu korea, cerita korea, tup tup, kakak aku pergi korea dgn herbalife. aku pon teruja jugak apa itu herbalife. tp aku tak rapat ngn kakak aku sangat so aku pon tak tanya apa apa. hanya melihat sahaja. seronok tuuu g korea !

bila aku dalam herbalife, baru aku tahu, herbalife mmg byk travel ke luar negara utk trainings and vacation free paid by herbalife.

so kali ni training herbalife di singapore :D

Sebelum pergi Singapore semua sebut pasal Universal studio ni. Aku pon excited sekali tp tak tahu pon USS tu ada apa. Ingatkan jejalan ambil gambar je. Bila smpai, masyaAllah sangat teruja. Hikhik :)
Kat sini, aku nak masukkan gambar jek. Penatlah nak cerita. Huhu.




mula mula sampai part ni aku terfikir, ni je ke jalan jalan and ambil gambar ? still tak teruja. haha.
sampai lah aku masuk station by station. gambar yg dekat dalam dalam tu tak boleh ambil lah pulak kan..


akak bwh and atas ni, kak ekin and kak ninie. tak pernah kenal pon sebelum ni. alhamdulillah amazing herbalife, kita kawan dgn starnger. kami satu team. mereka dari perlis. new jugak dalam herbalife. supervisor dah :) kenal ramai kawan baru tak kira tempat and umur, sharing our journey of life alhamdulillah !




tgk bawah ni ! roller coster ! seumur hidup aku, aku mmg tak pernah naik benda mcm ni and sewaktu dengannya. bukan takut, tp sebab parent aku memang tak kasi. kat fun fair kr, kat genting ke, mmg tak pernah ! kali ni aku memberanikan diri jugak naik. akak2 yg same2 ngn aku semua takut. so aku buang semua fear, pergi naik sorang2 ! bila dah habis, laaa sekejapnye ? haha. but 5 10 min lepas tu, baru rase kau pening2 dia. alhamdulillah la tak muntak ke ape. seronok gila experience ni.



time basah habis kitrong. ngade2 taknak beli plastik cover diri. jimat jimat. haha.



yang paling best adalah bila masuk tempat transformer. yg ni kalau nak cerita mmg kene one to one. keluar je, rasa nak masuk lagi. besttttt !

alhamdulillah, seronok berjalan seharian di universal studio. actually ni baru sikit. nanti bulan 9 nak pergi macau pulak ! hehehe. aku rasa kalau aku tak start herbalife, lambat lagi utk enjoy2 benda mcm ni. bila travel, baru kita dapat dunia Allah dengan lebih luas, tengok pelbagai gelagat manusia, dan belajar mensyukuri nikmat yg ada. ni singapore je, apalah sangat kann. i have dreams utk pergi tmpt2 yg lagi jauh. insyaAllah. but if dapat bawak family lagi best. insyaAllah one day, hasrat dihati mmg nak bawak mak ayah. doakan ;D

tapi tujuan sebenar ke singapore adalah utk extravaganza tu. yg tu lagi double triple punya best ! so tunggulah next post :D

6 comments:

tya omar said...

Herbalife bawak pergi Istanbul tak ? Muahahaha

skeen said...

tunggu jelah masa nya, but if kita dah dapat simpan duit dr awal dgn banyak, anytime pon boleh pergi tya :D

Gieyana said...

Salam kenal..woww..menarik! Insyaallah next year sy smpai sini..:-)

Dura Vanilla said...

huhu best nyer.. cepat2 post pasal extravangaza.. nak tahu gak.. hehe (:

Zakia said...

uss sgt best!!

blog-tips-kurus said...

ah! cemburu tahu!! ;)