.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Monday, April 20, 2009

PONTENG KE CUTI?

PERHATIAN
ASRAMA KL(P) DAN HI(L),
DIBENARKAN BLEK KE ASRAMA KEMBALI PADA ESOK HARI
KERANA KETIADAAN AIR DAN ELEKTRIK.
ASRAMA MN(P) SEPERTI BIASA.


yea!!bez gler dpt cuti tmbhn. org sebok2 ganti cuti, kte tmbh2 cuti plak. haha. tp sory la MN, g la hdup baek2 kt sne. kami KL ngn HI nk g beronggeng. ngeh3. ceh, sehari pun nk kecoh satu universal.

dingdong!u have a message!
"woi ko blek ble?"
"ble nk blek nh? ptg ke pg or selasa?"
"ak blek next year je r."
"air da ad ke blom?g tepon ust zul wey!"

kecoh.kecoh.gelabah.gelabah

lek r wey. ble ad air kte blek r. da dpt cuti uh, cuti je r. tp en, x kn nk ponteng sk lme2? ssh nk catch up wey!hmm~tpkse gak r dtg sk hari selasa. klu x de air lg, jd dak luar la kte. dugaan~ustz zul kate kte dibenarkn jd bdk luar klu still xde air. yg dok jauh2 uh. sian gler la..saba ye. dan disbbkn kedaiffan nh gak, mak humaira mahpa decide nk tumpngkn mai kt umh ak. haha. akhirnya dtg gak dy kat umh ak.

homework.skola.homwork.skola

homework cne?syaz!tlg ak..ap hmwork arinh?jgn la byk2 sgt.air xde nh ckgu, ksian2 la sk8 kat kami nh.hope dpt catch up blek ap yg ttinggal.

KAWAD.KAWAD.KAWAD

sory ak x dpt dtg arinh. berkwd la baek2. esok insyaALLAH ak dtg.da r nk dkt da. formasi x siap lg. kawad statik un cm hape je. xpe2 gambatte minna-san!!

sesungguhnya bumi ulama sdg diuji..
bersyukurlah dgn ap yg ada..
ini adlh ujian utk kita..
ayuh wrga maahad!
bersih maahad!!
(kesitu plak)

4 comments:

Q.deonly said...

ahah!
skinn,,, da berapa hr ko jd badak terhormat kt asrama tuh?
berapa hr x mandi neh?
apsal xnk mndi distilled water kt lab chem tuh?
ehehe...
skrg da ad air blek en,, alhamdulillah...
ey, gud lux exam ey.

skin said...

oi..
ak kd dak luar r..
mnd kat umah la..
ko nk ak mnd distilled water?
bek ak amek chemical substance je..
bia mngecut kulit..
haha..
nk mati?

Q.deonly said...

ahahahaha....
boleh jugak.
ko try dulu skin.

ni emel aku kat paan and dak2 kisas..
assalamualaikum pembuka bicara,
apa kabar ditanya pula.
apesal call aku payah gila,
ni yang dah rasa nak keluar ilmu persilatan Sunan si Laksamana!

bagaimana kamu disana,
disini aku tertanya2.
bilakah mahu datang ke Mahiss terchenta
disini kami menanggung derita!

kelas kosong macam tah papa,
bosan aja sepanjang masa,
cikgu sejarah dah bersalin gamaknya,
maka cikgu ezana penggantinya!

sudah berkurun tiada bersama,
seram sejuk panas dingin bila ditanya,
syarip sampai keluar air mata,
huh! ampun cikgu ezana!

ibs di compare dgn banyak kelas,
"ape ibs macam ni neh,"
cikgu, kami manusia jugak lars,
ade time penat dan tak buat kerja jugak lerh!

penat hidup dlm expectation manusia,
tadah telinga tutup mata,
bila nak berakhir ini semua?
aku nak kita berjuang bersama!

duduk di ibs pressure gila,
sampai hendak mati aje rasanya,
bagaimana pressure di kisas sana?
kitorang nak kamu semua!

betik sudah makin menyakitkan hati
aku terasa bagai nak baling kasut pada dia
dan memang kasut itu sudah dibuka dengan kegembiraan abadi
namun ditegah oleh intan, farah dan mereka2.

dorang doakan aku kahwin dengan dia
"mintak dijauhkan!" aku berdoa pula.
far dia nak letak mana?
bawah katil atau dalam loker anda?

far dah sihat, tembam, putih, comey
betik sure happy gila.
story benci-suka-malu2 dorang tu comey
miss that time yg kita usik far dengan dia.

rindu gelak tawa dan kelibat paan, iman dan fana.
aku miss gila2 waktu tu.
bosan duduk sekolah menambah beban di dada
skin bajet kuat walaupun dia sedih tahap jitu

cikgu2 comment kelas kita.
segala bagai species suma tak kena
ibs ni paling teruk di alam buana
tak siap kerja, malas, ponteng kelas, bising, tidur, dan segala benda.

rasa macam kalah dengan kelas razi tu
dorang tu pulak yang nampak bagai ibs
asyik belajar senyap seperti bisu
alamak! semua tertekan, terpijak, terpenyek masuk ibs

sejarah nota kena fakta, huraian
korang best r tak pyh buat

segala benda mcm tak best
jenguk la skewl time kawad

cheesy, cake makanan utama,
we all miss ya gila2!

syrup bandung nasi ayam
jom la balik mahiss, iman belanja makan tomyam!

assalamualaikum penutup kata,
hope you success di sana.
doakan kami disini juga,
May ALLAH bless you di mana sahaja.

hehehe.....pandai en beta buat pantun,
boleh mengalah kan sya pamantun terhormat pula
ngah ngeh ngoh.
tuan pu3 pinang sebatang, update blog la sayang
talked with rime ey

skin said...

ahaha..
lwk n bes..
ak mls la nk update wey..
busy..
nk kate blaja x la sgt..
tgk tv kot..
smlm sharian kt umah mai..
hmm~
pnat..

Monday, April 20, 2009

PONTENG KE CUTI?

PERHATIAN
ASRAMA KL(P) DAN HI(L),
DIBENARKAN BLEK KE ASRAMA KEMBALI PADA ESOK HARI
KERANA KETIADAAN AIR DAN ELEKTRIK.
ASRAMA MN(P) SEPERTI BIASA.


yea!!bez gler dpt cuti tmbhn. org sebok2 ganti cuti, kte tmbh2 cuti plak. haha. tp sory la MN, g la hdup baek2 kt sne. kami KL ngn HI nk g beronggeng. ngeh3. ceh, sehari pun nk kecoh satu universal.

dingdong!u have a message!
"woi ko blek ble?"
"ble nk blek nh? ptg ke pg or selasa?"
"ak blek next year je r."
"air da ad ke blom?g tepon ust zul wey!"

kecoh.kecoh.gelabah.gelabah

lek r wey. ble ad air kte blek r. da dpt cuti uh, cuti je r. tp en, x kn nk ponteng sk lme2? ssh nk catch up wey!hmm~tpkse gak r dtg sk hari selasa. klu x de air lg, jd dak luar la kte. dugaan~ustz zul kate kte dibenarkn jd bdk luar klu still xde air. yg dok jauh2 uh. sian gler la..saba ye. dan disbbkn kedaiffan nh gak, mak humaira mahpa decide nk tumpngkn mai kt umh ak. haha. akhirnya dtg gak dy kat umh ak.

homework.skola.homwork.skola

homework cne?syaz!tlg ak..ap hmwork arinh?jgn la byk2 sgt.air xde nh ckgu, ksian2 la sk8 kat kami nh.hope dpt catch up blek ap yg ttinggal.

KAWAD.KAWAD.KAWAD

sory ak x dpt dtg arinh. berkwd la baek2. esok insyaALLAH ak dtg.da r nk dkt da. formasi x siap lg. kawad statik un cm hape je. xpe2 gambatte minna-san!!

sesungguhnya bumi ulama sdg diuji..
bersyukurlah dgn ap yg ada..
ini adlh ujian utk kita..
ayuh wrga maahad!
bersih maahad!!
(kesitu plak)

4 comments:

Q.deonly said...

ahah!
skinn,,, da berapa hr ko jd badak terhormat kt asrama tuh?
berapa hr x mandi neh?
apsal xnk mndi distilled water kt lab chem tuh?
ehehe...
skrg da ad air blek en,, alhamdulillah...
ey, gud lux exam ey.

skin said...

oi..
ak kd dak luar r..
mnd kat umah la..
ko nk ak mnd distilled water?
bek ak amek chemical substance je..
bia mngecut kulit..
haha..
nk mati?

Q.deonly said...

ahahahaha....
boleh jugak.
ko try dulu skin.

ni emel aku kat paan and dak2 kisas..
assalamualaikum pembuka bicara,
apa kabar ditanya pula.
apesal call aku payah gila,
ni yang dah rasa nak keluar ilmu persilatan Sunan si Laksamana!

bagaimana kamu disana,
disini aku tertanya2.
bilakah mahu datang ke Mahiss terchenta
disini kami menanggung derita!

kelas kosong macam tah papa,
bosan aja sepanjang masa,
cikgu sejarah dah bersalin gamaknya,
maka cikgu ezana penggantinya!

sudah berkurun tiada bersama,
seram sejuk panas dingin bila ditanya,
syarip sampai keluar air mata,
huh! ampun cikgu ezana!

ibs di compare dgn banyak kelas,
"ape ibs macam ni neh,"
cikgu, kami manusia jugak lars,
ade time penat dan tak buat kerja jugak lerh!

penat hidup dlm expectation manusia,
tadah telinga tutup mata,
bila nak berakhir ini semua?
aku nak kita berjuang bersama!

duduk di ibs pressure gila,
sampai hendak mati aje rasanya,
bagaimana pressure di kisas sana?
kitorang nak kamu semua!

betik sudah makin menyakitkan hati
aku terasa bagai nak baling kasut pada dia
dan memang kasut itu sudah dibuka dengan kegembiraan abadi
namun ditegah oleh intan, farah dan mereka2.

dorang doakan aku kahwin dengan dia
"mintak dijauhkan!" aku berdoa pula.
far dia nak letak mana?
bawah katil atau dalam loker anda?

far dah sihat, tembam, putih, comey
betik sure happy gila.
story benci-suka-malu2 dorang tu comey
miss that time yg kita usik far dengan dia.

rindu gelak tawa dan kelibat paan, iman dan fana.
aku miss gila2 waktu tu.
bosan duduk sekolah menambah beban di dada
skin bajet kuat walaupun dia sedih tahap jitu

cikgu2 comment kelas kita.
segala bagai species suma tak kena
ibs ni paling teruk di alam buana
tak siap kerja, malas, ponteng kelas, bising, tidur, dan segala benda.

rasa macam kalah dengan kelas razi tu
dorang tu pulak yang nampak bagai ibs
asyik belajar senyap seperti bisu
alamak! semua tertekan, terpijak, terpenyek masuk ibs

sejarah nota kena fakta, huraian
korang best r tak pyh buat

segala benda mcm tak best
jenguk la skewl time kawad

cheesy, cake makanan utama,
we all miss ya gila2!

syrup bandung nasi ayam
jom la balik mahiss, iman belanja makan tomyam!

assalamualaikum penutup kata,
hope you success di sana.
doakan kami disini juga,
May ALLAH bless you di mana sahaja.

hehehe.....pandai en beta buat pantun,
boleh mengalah kan sya pamantun terhormat pula
ngah ngeh ngoh.
tuan pu3 pinang sebatang, update blog la sayang
talked with rime ey

skin said...

ahaha..
lwk n bes..
ak mls la nk update wey..
busy..
nk kate blaja x la sgt..
tgk tv kot..
smlm sharian kt umah mai..
hmm~
pnat..