.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Sunday, August 30, 2009

heh, 0_o" !

assalamualaikum n happy ramadan.
ohaiyou gozaimas minna-san~!
BENGANG!
bengang yg amat deh smlm.
laptop mak aku dah sakit.
sblm nh da mengong2 dah.
laptop nih xde la lame sgt.
still laju lg pun.
smlm,
stuck!
then kuar bnde plek2 kat skrin tuh.
mlm nye dah tak boleh bkk mozilla.
igt mozilla je.
rupe2nye internet explorer pun tak boleh.
hek. erghh~
mak aku pun turut plek dgn keadaan laptop uh.
mak aku kurang arif siket bab2 komputer nih.
kalau psal kom nih, mak aku salu mintak tolong aku, sbb org2 laki kat umah nuh salu xde.
so, aku tgk2 kan lah.
apela masalahnye.
aku ckp kat mak aku.
"mak, format balek la. dah tak betul dah nih. tapi kne save dlu bende2 nh."
nak save pun masalah.
tak de CD kosong.
ps2 skali jumpe satu CD.
aku try la savekn sume document.
skali pebende tah aku buat.
tgk2 dah xde n tak boleh msk.
errr~tak paham aku.
sudanye aku tak wat pun.

tak taw la ap puncanye.
sblm nh aku salu bwk g skola utk EDI.
mmg byk cucuk sane cucuk sini. pendrive la machaa.
tapi ok je. laju lg.
kat user aku lah.
kat mak aku punye user mmg dah tak betol siket.
hmm~takpela tgu je la nk format nt.
hantar kedai nk tgk ap mslhnye.
byk virus kot!
*trojan, how dare u!?*

so..
aku tak de laptop la smingu due nih kot.
jarang la on9 n update kot.
so, blog batch pun sory la x dpt update. pegi la suro eza wat.
skrg nih pun gune kakak aku punye note book. dy baru balek dr UIA kuantan.
len kali gne kom abg aku la. atas ade satu kom, bwh ade satu kom lg.
tp mslh siket nk mintak permission.
ermm..tak kesa la.

seb baik bulan puasa. mngajar erti kesabaran.
katakanlah 'sesungguhnya aku sedang berpuasa.' apabila ditimpa ujian.
btw, aku tak kesah sgt pun act.

tambahan cerite: ptg smlm buke 3 family kat umah nenek aku yg selang bape jln nih je. siyes byk gle makanan. msng2 bawak. aku bajet mmg tak kan habes la. mmg pun. tapi bes jugak la sbb meriah. mkn pun sdp. tapi aku mkn siket je. nt telentang aku terawikh nt kot. haha.
pastu pagi tadi sahur, for the fes tym ktorng gelak ketawe tym sahur. yelah, ayah ngn kakak aku dah balek. meriah la siket. wat lawak je even ngntok2 pun. aku yg jenis tak byk ckp kat umah nih, gelak je la. sakan la jugak. hee~ salunye bertige je. skrg abg aku yg sulung je xde. dy keje kat tawau. buke awal weh!huhu.

itu saje.

pluspluslagi: cuti dah nak abes. aku pun tak tw ap yg ak da wat cuti nh. homwek byk lg x siap. kat asrm nt sure2 la bz. lg2 bulan ramdan nih kn. tp itu bkn alasan. hope aku dpt siap kn. arhh, malas la pulak sbb da addicted dgn nur kasih. kakak ak ade download dr episode fes yg ak tak tgk lg. whatever it is, aku kne rajen. gambatte sakinah-chan!


2 comments:

Q.deonly said...

wahh~
comel je n3 neh
ak ske bce!
haha
skin, 'aku sedang berpuasa juge'
huhu
PEMADAM, ganbatte! hwaiting! *akunxwatagykrgnmlsnkmmpos*

c ya!
kt skool.
xdpt nk rehat ah kli neh kann
tp kte leh rehat kt surau!
bole wat 'party' solat dhuha <--bole ke gne term party kt situ?
ajk ramai2 weh!

huhu
ak bru jusuk 3 weh
bpk kesian
haha
ko sure dah katam kli ke 5 enn
tahniah ah skin!

skin said...

ko puase syaz?
kuang3..
btol tuh!
bru nk ajak ko wat pary dhuha..
bes2! kte imarah kn msjd.
huhu..

hah, btol la uh.
eh, x r.
ak dah khatam 10 kali.
huk3..

Sunday, August 30, 2009

heh, 0_o" !

assalamualaikum n happy ramadan.
ohaiyou gozaimas minna-san~!
BENGANG!
bengang yg amat deh smlm.
laptop mak aku dah sakit.
sblm nh da mengong2 dah.
laptop nih xde la lame sgt.
still laju lg pun.
smlm,
stuck!
then kuar bnde plek2 kat skrin tuh.
mlm nye dah tak boleh bkk mozilla.
igt mozilla je.
rupe2nye internet explorer pun tak boleh.
hek. erghh~
mak aku pun turut plek dgn keadaan laptop uh.
mak aku kurang arif siket bab2 komputer nih.
kalau psal kom nih, mak aku salu mintak tolong aku, sbb org2 laki kat umah nuh salu xde.
so, aku tgk2 kan lah.
apela masalahnye.
aku ckp kat mak aku.
"mak, format balek la. dah tak betul dah nih. tapi kne save dlu bende2 nh."
nak save pun masalah.
tak de CD kosong.
ps2 skali jumpe satu CD.
aku try la savekn sume document.
skali pebende tah aku buat.
tgk2 dah xde n tak boleh msk.
errr~tak paham aku.
sudanye aku tak wat pun.

tak taw la ap puncanye.
sblm nh aku salu bwk g skola utk EDI.
mmg byk cucuk sane cucuk sini. pendrive la machaa.
tapi ok je. laju lg.
kat user aku lah.
kat mak aku punye user mmg dah tak betol siket.
hmm~takpela tgu je la nk format nt.
hantar kedai nk tgk ap mslhnye.
byk virus kot!
*trojan, how dare u!?*

so..
aku tak de laptop la smingu due nih kot.
jarang la on9 n update kot.
so, blog batch pun sory la x dpt update. pegi la suro eza wat.
skrg nih pun gune kakak aku punye note book. dy baru balek dr UIA kuantan.
len kali gne kom abg aku la. atas ade satu kom, bwh ade satu kom lg.
tp mslh siket nk mintak permission.
ermm..tak kesa la.

seb baik bulan puasa. mngajar erti kesabaran.
katakanlah 'sesungguhnya aku sedang berpuasa.' apabila ditimpa ujian.
btw, aku tak kesah sgt pun act.

tambahan cerite: ptg smlm buke 3 family kat umah nenek aku yg selang bape jln nih je. siyes byk gle makanan. msng2 bawak. aku bajet mmg tak kan habes la. mmg pun. tapi bes jugak la sbb meriah. mkn pun sdp. tapi aku mkn siket je. nt telentang aku terawikh nt kot. haha.
pastu pagi tadi sahur, for the fes tym ktorng gelak ketawe tym sahur. yelah, ayah ngn kakak aku dah balek. meriah la siket. wat lawak je even ngntok2 pun. aku yg jenis tak byk ckp kat umah nih, gelak je la. sakan la jugak. hee~ salunye bertige je. skrg abg aku yg sulung je xde. dy keje kat tawau. buke awal weh!huhu.

itu saje.

pluspluslagi: cuti dah nak abes. aku pun tak tw ap yg ak da wat cuti nh. homwek byk lg x siap. kat asrm nt sure2 la bz. lg2 bulan ramdan nih kn. tp itu bkn alasan. hope aku dpt siap kn. arhh, malas la pulak sbb da addicted dgn nur kasih. kakak ak ade download dr episode fes yg ak tak tgk lg. whatever it is, aku kne rajen. gambatte sakinah-chan!


2 comments:

Q.deonly said...

wahh~
comel je n3 neh
ak ske bce!
haha
skin, 'aku sedang berpuasa juge'
huhu
PEMADAM, ganbatte! hwaiting! *akunxwatagykrgnmlsnkmmpos*

c ya!
kt skool.
xdpt nk rehat ah kli neh kann
tp kte leh rehat kt surau!
bole wat 'party' solat dhuha <--bole ke gne term party kt situ?
ajk ramai2 weh!

huhu
ak bru jusuk 3 weh
bpk kesian
haha
ko sure dah katam kli ke 5 enn
tahniah ah skin!

skin said...

ko puase syaz?
kuang3..
btol tuh!
bru nk ajak ko wat pary dhuha..
bes2! kte imarah kn msjd.
huhu..

hah, btol la uh.
eh, x r.
ak dah khatam 10 kali.
huk3..