.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, June 25, 2013

Sepuluh Keterujaan di Bangkok, Thailand

Bismillah
Seperti yg semua tahu, baru baru ni aku pergi bangkok utk vacation and training bersama herbalife. 
Alhamdulillah at the young age o 20 years old i manage to travel with friendsss ke luar negara using own money :) 5 days day was awesome !

sepanjang berada disana byk pekara yg mngujakan.

keterujaan pertama :
teruja ada boleh tgk movie dlm flight. selama ni naik air asia jeee. kali ni naik german punya flight. 
okay mcm jakun sgt je kan? haruslah jakun. first timeee. kahkah. tp aku tak tgk pon movie, aku dgr lagu je. huhu.

keterujaan kedua:
bagi ikan makan sambil naik boat kat sg terpanjang. menam choa phraya river. ikan dia buas gila makan roti cm nak makan org and cm tak makan setahun -____-

keterujaan ketiga:
jumpa CEO Herbalife for 2nd time. Michael O Johnson. dpt leadership training dr beliau. mmg kezutann sgt. tak taw plak dia yg akn keluar on stage ! :'o *meremang*
Beliau adalah triathlete. sgt fit even umur around 50 kot. not sure. former CEO of walt disney. now in Herbalife :)

keterujaan keempat:
tgk video Christiano Ronaldo officially with Herbalife now. sakit tekak menjerit time tu wahaha. and lagi teruja dgn MOJ cerita mcm mana CR boleh terjebak guna herbalife. and he REALLY2 love herbalife products. amazing !

keterujaan kelima:
naik tuk tuk ni. first time naik. dah la laju gilaa. rasa tak stabil and dia cilok sukati sukati je. seriously mcm takde rules je kat jalan raya tu. tp aku suka gila sbb tak membazir masa. haha. super duper suka speed hee.

keterujaan keenam:

ini adalah samantha clayton. sebelum ni dia athelete and now she consume herbalife and jadi director of fitness in herbalife. selama ni tgk video tak taw plak dia ni director fitness of herbalife. teruja lagi bila dia on stage kat extravaganza. badan dia lawa wuuuu. rasa semangat nk fit lepas tgk dia. 
baru baru ni aku buat wellness analisis kat tmpt jogging semua bagai nak rak exercise tp makan pon bagai nak rak. cane nak sihat mcm tu T_T 
and samantha sgt2 tekankan, 80% pemakanan and 20% exercise. so paling penting pemakanan ! herbalife nutrition is the best insyaAllah ! fitness pon penting juga :)

keterujaan ketujuh:

tengok kecantikan susan perterson. cuba teka umur dia bape.
cepat tekaaa...
...
..
umur dia 54 tahun :o
dah guna herbalife products for 30 years. maksudnya selama 30 tahun dah bg good and enough nutrition inner and outer. subhanallah. aku tgh bygkan 30 tahun lagi aku cane hehe. jika panjang usia insyaAllah..

keterujaan kelapan:
aku lupa nama dia apa tp dia from taiwan. umur 30++
start guna herbalife umur 18 tahun. sama cam aku la kiranya. andddd dulu dia gemokkk. huduh tgk gambar before dia. now cantek gila badan dia muka dia. mcm still 18 tahun ! presidents team member. and bwh dia ramai pres team member jugak :o
masyaAllah masyaAllah.

keterujaan kesembilan:
jumpa distributor jepun yg kawaii sangat. muka cm nk sama je ngn aku. kahkahkah kbyee :p

keterujaan kesepuluh:
cuba teka umur dia berapa?
aku sendiri baru tahu umur dia dah 63 tahun :o pangkat nenek dah niii.
mcm still 40++ *pengsan*
dah guna herbalife 20-30 tahun dah !
tp malangnya aku punya battery habis time tu tak leh amek gambar live T_T
energy dia pon still tiptop siap boleh nari nari lagi -__-
mmg secara logic kita bagi benda baik dlm badan kita, kepada cell2 kita, keseluruhan akan jad baik insyaAllah.

itulah sepuluh benda yg aku teruja yg aku mampu cerita. sebenarnya banyakkk lagi. berjalan dibumi Allah mmg banyak benda yg kita amazed. sebab tu lah Allah pon suruh kita berjalan dan bermusafir mengembara bumi Allah ni. Alhamdulilllah for this opputurnity at the very young age !

thanks to my sister yg perkenalkan herbalife kepada aku :')

lose weight/gain weight/ improve health/ improve energy/ nutrition during ramadhan/ earn extra income ?
ask me how. ready to coach u to get the best result.
sakinah ridzuan 0176788717 :)

1 comment:

cik kedondong said...

Ouhhh..my friend pun ada gi jugak bangkok event.

Tuesday, June 25, 2013

Sepuluh Keterujaan di Bangkok, Thailand

Bismillah
Seperti yg semua tahu, baru baru ni aku pergi bangkok utk vacation and training bersama herbalife. 
Alhamdulillah at the young age o 20 years old i manage to travel with friendsss ke luar negara using own money :) 5 days day was awesome !

sepanjang berada disana byk pekara yg mngujakan.

keterujaan pertama :
teruja ada boleh tgk movie dlm flight. selama ni naik air asia jeee. kali ni naik german punya flight. 
okay mcm jakun sgt je kan? haruslah jakun. first timeee. kahkah. tp aku tak tgk pon movie, aku dgr lagu je. huhu.

keterujaan kedua:
bagi ikan makan sambil naik boat kat sg terpanjang. menam choa phraya river. ikan dia buas gila makan roti cm nak makan org and cm tak makan setahun -____-

keterujaan ketiga:
jumpa CEO Herbalife for 2nd time. Michael O Johnson. dpt leadership training dr beliau. mmg kezutann sgt. tak taw plak dia yg akn keluar on stage ! :'o *meremang*
Beliau adalah triathlete. sgt fit even umur around 50 kot. not sure. former CEO of walt disney. now in Herbalife :)

keterujaan keempat:
tgk video Christiano Ronaldo officially with Herbalife now. sakit tekak menjerit time tu wahaha. and lagi teruja dgn MOJ cerita mcm mana CR boleh terjebak guna herbalife. and he REALLY2 love herbalife products. amazing !

keterujaan kelima:
naik tuk tuk ni. first time naik. dah la laju gilaa. rasa tak stabil and dia cilok sukati sukati je. seriously mcm takde rules je kat jalan raya tu. tp aku suka gila sbb tak membazir masa. haha. super duper suka speed hee.

keterujaan keenam:

ini adalah samantha clayton. sebelum ni dia athelete and now she consume herbalife and jadi director of fitness in herbalife. selama ni tgk video tak taw plak dia ni director fitness of herbalife. teruja lagi bila dia on stage kat extravaganza. badan dia lawa wuuuu. rasa semangat nk fit lepas tgk dia. 
baru baru ni aku buat wellness analisis kat tmpt jogging semua bagai nak rak exercise tp makan pon bagai nak rak. cane nak sihat mcm tu T_T 
and samantha sgt2 tekankan, 80% pemakanan and 20% exercise. so paling penting pemakanan ! herbalife nutrition is the best insyaAllah ! fitness pon penting juga :)

keterujaan ketujuh:

tengok kecantikan susan perterson. cuba teka umur dia bape.
cepat tekaaa...
...
..
umur dia 54 tahun :o
dah guna herbalife products for 30 years. maksudnya selama 30 tahun dah bg good and enough nutrition inner and outer. subhanallah. aku tgh bygkan 30 tahun lagi aku cane hehe. jika panjang usia insyaAllah..

keterujaan kelapan:
aku lupa nama dia apa tp dia from taiwan. umur 30++
start guna herbalife umur 18 tahun. sama cam aku la kiranya. andddd dulu dia gemokkk. huduh tgk gambar before dia. now cantek gila badan dia muka dia. mcm still 18 tahun ! presidents team member. and bwh dia ramai pres team member jugak :o
masyaAllah masyaAllah.

keterujaan kesembilan:
jumpa distributor jepun yg kawaii sangat. muka cm nk sama je ngn aku. kahkahkah kbyee :p

keterujaan kesepuluh:
cuba teka umur dia berapa?
aku sendiri baru tahu umur dia dah 63 tahun :o pangkat nenek dah niii.
mcm still 40++ *pengsan*
dah guna herbalife 20-30 tahun dah !
tp malangnya aku punya battery habis time tu tak leh amek gambar live T_T
energy dia pon still tiptop siap boleh nari nari lagi -__-
mmg secara logic kita bagi benda baik dlm badan kita, kepada cell2 kita, keseluruhan akan jad baik insyaAllah.

itulah sepuluh benda yg aku teruja yg aku mampu cerita. sebenarnya banyakkk lagi. berjalan dibumi Allah mmg banyak benda yg kita amazed. sebab tu lah Allah pon suruh kita berjalan dan bermusafir mengembara bumi Allah ni. Alhamdulilllah for this opputurnity at the very young age !

thanks to my sister yg perkenalkan herbalife kepada aku :')

lose weight/gain weight/ improve health/ improve energy/ nutrition during ramadhan/ earn extra income ?
ask me how. ready to coach u to get the best result.
sakinah ridzuan 0176788717 :)

1 comment:

cik kedondong said...

Ouhhh..my friend pun ada gi jugak bangkok event.