.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Thursday, December 17, 2009

New Year =))

HAPPY MAAL HIJRAH !

1430 dah melabuhkan tirainya.
kini kite sume akn melangkah ke tahun yg baru 1431.
thn itu juga akn menjadi saksi kpd ptempuran di dwn peperiksaan nnt.
pasal SPM nt2 la cite.
cuak pulak!ahaha.
post seterusnya insyaAllah.

bagaimanakah amalan aku sblm nih?
hmm~sme2 lah kite perbaiki.
dgn penghijrahan org2 Islam dahulu membentuk strategi yg berkesan,
hope kita pun akn berubah kpd yg lebih baek dan menyusun strategi dan azam supaya menjadi org yg lebih berjaya fiddunya wal akhirah.
insyaAllah.

kat sini nk amek kesempatan utk mohon ampun dan maaf kat semua org kalau byk sakitkan hati, terlongkang ke, terpukul, mengumpat, memfitnah.
sejuta kemaafaan dihulurkan.
doakan semoga kita akan terus menjadi hambaNya yg beriman da beramal soleh.
iman kite nih sentiasa turun naikkn.

aku dah byk waste my time during this holiday.
but this holiday is better than other holiday.
not just about my study,
but it is including everythings.
Alhamdulillah.
syukur sgt because i can saw my improvement.
but, like i said, iman kita naik dan turun dan x sentiasa berada kat atas.
byk gk cacat celanya lagi.
really hope that i can be a better person.
friends, please pray for me. uhh..hehe.

this holiday will end soon.
study ak tah ke mane lg.
makan je banyak.hehe.
aims for study that i've planned, still blom tercapai.
and masih jauh untuk dicapai.
aduyai xtw ape nk jadi.
internet 24 hours mane tak nye.
rase nk letopkn je sume laptop n computer yg ade kat umah nih. aduh!

but dont give up.
selagi diberi ruang, pluang dan nyawa oleh Allah,
selagi itulah kita masih boleh berusehe.
ganbatte minna-san!
hoh, smgt je lbeh nih.
xpe2.smgt tuh penting!

yg amat risau,
sakinahridzuan.

bintangkecik:jgn lupe bce doa awl dan akhir tahun. insyaAllah.

1 comment:

syazana said...

meh aku tolong letopkan laptops kat umah ko meh

Thursday, December 17, 2009

New Year =))

HAPPY MAAL HIJRAH !

1430 dah melabuhkan tirainya.
kini kite sume akn melangkah ke tahun yg baru 1431.
thn itu juga akn menjadi saksi kpd ptempuran di dwn peperiksaan nnt.
pasal SPM nt2 la cite.
cuak pulak!ahaha.
post seterusnya insyaAllah.

bagaimanakah amalan aku sblm nih?
hmm~sme2 lah kite perbaiki.
dgn penghijrahan org2 Islam dahulu membentuk strategi yg berkesan,
hope kita pun akn berubah kpd yg lebih baek dan menyusun strategi dan azam supaya menjadi org yg lebih berjaya fiddunya wal akhirah.
insyaAllah.

kat sini nk amek kesempatan utk mohon ampun dan maaf kat semua org kalau byk sakitkan hati, terlongkang ke, terpukul, mengumpat, memfitnah.
sejuta kemaafaan dihulurkan.
doakan semoga kita akan terus menjadi hambaNya yg beriman da beramal soleh.
iman kite nih sentiasa turun naikkn.

aku dah byk waste my time during this holiday.
but this holiday is better than other holiday.
not just about my study,
but it is including everythings.
Alhamdulillah.
syukur sgt because i can saw my improvement.
but, like i said, iman kita naik dan turun dan x sentiasa berada kat atas.
byk gk cacat celanya lagi.
really hope that i can be a better person.
friends, please pray for me. uhh..hehe.

this holiday will end soon.
study ak tah ke mane lg.
makan je banyak.hehe.
aims for study that i've planned, still blom tercapai.
and masih jauh untuk dicapai.
aduyai xtw ape nk jadi.
internet 24 hours mane tak nye.
rase nk letopkn je sume laptop n computer yg ade kat umah nih. aduh!

but dont give up.
selagi diberi ruang, pluang dan nyawa oleh Allah,
selagi itulah kita masih boleh berusehe.
ganbatte minna-san!
hoh, smgt je lbeh nih.
xpe2.smgt tuh penting!

yg amat risau,
sakinahridzuan.

bintangkecik:jgn lupe bce doa awl dan akhir tahun. insyaAllah.

1 comment:

syazana said...

meh aku tolong letopkan laptops kat umah ko meh