.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Thursday, April 21, 2011

pengalaman interview

dengan tak sengajanya ,
time tgh on9 takde wat ape ,
humaira tanye , xnk apply diploma DQ ke ?
hmm x tahu lah .
ayah kate , kalau ade2 ape2 yg minat n sesuai , isi je .
aku pon try je lahh isi .
dan alhmdulillah dpt pulak interview !
tak ramai yang tahu aku dapat interview nih . malas nk bg tw org . haha . sory ye kawan2 .
fuhh , cuak pulak firdt time kot .
tp oke laa kat PLKN ade praktikal tmuduga .
membantu la jugak haha .

21 APRIL 2011

alhmdulillah pg nih tak bgn lambat
tapi mak pulak terlambat siket
interview DQ start 8.30
7.30 baru gerak
KL pg2 nih jam laah

8.30 pg mmg tepat sampai n tepat start ujian bertulis
time2 sampai2 je nmpk sorang pompuan pakai sweater btch
MIENA ! haa ade gk teman , aku ingt , aku sorang2 je
dia naek moto tuh pakai sweater uh . then dia tanggal la balek =D

pagi tuh x sempat bekfes just minum shake herbalife
minuman uh dalam satu botol ah
so sampai2 je kat masjid negara , cari tandas !
padahal test da nk start tuh . ah aku kesah ape . haha .
then msk je balek dewan ,
hushh btembung kat pintu masuk ngn sorang laki calon tmuduga gak .
uh izudin lahh . dak skola rendah .
td time uh wat bodo je tros duduk kat meje ujian
cm spm ah ! hahah
soklan dia boleh jwb lah . tp xtw la btol ke x ..

pukul 9 habis test then tunggu interview
ade panel A B C D E
aku dapt D miena C
panel A n D kat tmpt ujian
BCE dekat bawah .
so bpecah la .

dari pukul 9 , lame kot tunggu ,
kat luar dwn ujian tuh , nmpk izudin , ha btol lah dia .
tp mcm tak pasti sgt .
nmpk dia jumpa mak dia .
hoh ! cikgu norida laah
mak dia uh ckg skola rndah aku , lama tak jumpa
time dia bla aku tros jumpa ckgu .
salam cikgu , n cikgu tros kate ,
"sape ye ? sakinah eh ?"
sangat terharu ckgu yg 5 tahun tak jumpa ingt lagi nama !
hahaha . ckgu kate muke kamu ckgu cam la . haha suka suka .
sembang2 la ngn ckgu dlm 15 minit cm uh .

then pegi kat tmpt yg dkt siket ngn pintu spy dgr name dpanggil
bile la nk kene panggil nih . haih ~
tgk bdk2 lain semua cm alim2 je .
mulut dorang terkumat kamit tp al quran tutup n jari tnda kat mukasurat cm agk tgh2 ah .
sah la dorang nih mang dah pna hafal quran, tahfiz la kot
kerdilnya aku kat ctuh .
sederhana je .
bkenalan la jugak dgn bbrp org kawan


dalam pkul 11 , name aku dipanggil
aku pon msk laa
panel tnye skola mane , adk badik , parent . ade la lagi soklan lain .
ade satu soalan , ape kelebihan diri kamu ?
yg nih aku tak suka nih , nk puji2 diri pulak
even aku suka perasan , aku perasan bnde yg aku takde je . haha
aku pon bantai jelaah .
buat je lah ape yg patot . haha
then panel tuh suroh hafal satu mukasurat yg dia tetapkan .
aku pon keluar .

11.07 pg
so ade mase 1 jam nk hafal
alhmdlh ah yg aku dpt uh agk sng sbb ayt die ulang2 je .
carik port bpemandangankan kubur .
ade kubur rupenye kat msjd negara nih . haha .
tp senang2 pon , susah la jugak nk hafal .

pkul 12 aku jumpa panel ,
tasmi'
aduh ! tersekat sekat kot .
line prtama dah org uh tolong . neves sgt . haha .
tp habis jgk laah .
tp mcm tak bgos je aku bace
takpe lah tawakal
redha je lahh

satu pengalaman baru bagi aku
tak tahu la nk msk DQ ke tak ,
tp kalau tuh yg tbaek , aku terima =)


6 comments:

smilenajah93 said...

ceh sakinah x bgtau pon! huh~ anyway! wow,,mmg bakal ustazah la kamoO~~
hurmmmm...lpas nie x leh pnggil skin da~ sakinah~ hahhah

ايمي شهيره عزمي said...

woahoo.. DQ :))

widad said...

skin!! insyaAllah ade rekzi ade la tu... aku doakan ko walaupon ko x remind kat aku!!! aku tetap gat taw!! haha~ =) nway! all the best erk..

skeen said...

hahaha . thnx widad .
alah korang ,, aku x confident sgt pon .
just carik pngalaman interview .
huhu .
sory jot x bg taw ! ramai ak xgtw .

zubzy bro said...

aq dpt gak interview tu tp aq mls lak nak pgi ,haha

skeen said...

larhh ape lah kau bob . patotnye try je . takpelah , bnd dah jd .

Thursday, April 21, 2011

pengalaman interview

dengan tak sengajanya ,
time tgh on9 takde wat ape ,
humaira tanye , xnk apply diploma DQ ke ?
hmm x tahu lah .
ayah kate , kalau ade2 ape2 yg minat n sesuai , isi je .
aku pon try je lahh isi .
dan alhmdulillah dpt pulak interview !
tak ramai yang tahu aku dapat interview nih . malas nk bg tw org . haha . sory ye kawan2 .
fuhh , cuak pulak firdt time kot .
tp oke laa kat PLKN ade praktikal tmuduga .
membantu la jugak haha .

21 APRIL 2011

alhmdulillah pg nih tak bgn lambat
tapi mak pulak terlambat siket
interview DQ start 8.30
7.30 baru gerak
KL pg2 nih jam laah

8.30 pg mmg tepat sampai n tepat start ujian bertulis
time2 sampai2 je nmpk sorang pompuan pakai sweater btch
MIENA ! haa ade gk teman , aku ingt , aku sorang2 je
dia naek moto tuh pakai sweater uh . then dia tanggal la balek =D

pagi tuh x sempat bekfes just minum shake herbalife
minuman uh dalam satu botol ah
so sampai2 je kat masjid negara , cari tandas !
padahal test da nk start tuh . ah aku kesah ape . haha .
then msk je balek dewan ,
hushh btembung kat pintu masuk ngn sorang laki calon tmuduga gak .
uh izudin lahh . dak skola rendah .
td time uh wat bodo je tros duduk kat meje ujian
cm spm ah ! hahah
soklan dia boleh jwb lah . tp xtw la btol ke x ..

pukul 9 habis test then tunggu interview
ade panel A B C D E
aku dapt D miena C
panel A n D kat tmpt ujian
BCE dekat bawah .
so bpecah la .

dari pukul 9 , lame kot tunggu ,
kat luar dwn ujian tuh , nmpk izudin , ha btol lah dia .
tp mcm tak pasti sgt .
nmpk dia jumpa mak dia .
hoh ! cikgu norida laah
mak dia uh ckg skola rndah aku , lama tak jumpa
time dia bla aku tros jumpa ckgu .
salam cikgu , n cikgu tros kate ,
"sape ye ? sakinah eh ?"
sangat terharu ckgu yg 5 tahun tak jumpa ingt lagi nama !
hahaha . ckgu kate muke kamu ckgu cam la . haha suka suka .
sembang2 la ngn ckgu dlm 15 minit cm uh .

then pegi kat tmpt yg dkt siket ngn pintu spy dgr name dpanggil
bile la nk kene panggil nih . haih ~
tgk bdk2 lain semua cm alim2 je .
mulut dorang terkumat kamit tp al quran tutup n jari tnda kat mukasurat cm agk tgh2 ah .
sah la dorang nih mang dah pna hafal quran, tahfiz la kot
kerdilnya aku kat ctuh .
sederhana je .
bkenalan la jugak dgn bbrp org kawan


dalam pkul 11 , name aku dipanggil
aku pon msk laa
panel tnye skola mane , adk badik , parent . ade la lagi soklan lain .
ade satu soalan , ape kelebihan diri kamu ?
yg nih aku tak suka nih , nk puji2 diri pulak
even aku suka perasan , aku perasan bnde yg aku takde je . haha
aku pon bantai jelaah .
buat je lah ape yg patot . haha
then panel tuh suroh hafal satu mukasurat yg dia tetapkan .
aku pon keluar .

11.07 pg
so ade mase 1 jam nk hafal
alhmdlh ah yg aku dpt uh agk sng sbb ayt die ulang2 je .
carik port bpemandangankan kubur .
ade kubur rupenye kat msjd negara nih . haha .
tp senang2 pon , susah la jugak nk hafal .

pkul 12 aku jumpa panel ,
tasmi'
aduh ! tersekat sekat kot .
line prtama dah org uh tolong . neves sgt . haha .
tp habis jgk laah .
tp mcm tak bgos je aku bace
takpe lah tawakal
redha je lahh

satu pengalaman baru bagi aku
tak tahu la nk msk DQ ke tak ,
tp kalau tuh yg tbaek , aku terima =)


6 comments:

smilenajah93 said...

ceh sakinah x bgtau pon! huh~ anyway! wow,,mmg bakal ustazah la kamoO~~
hurmmmm...lpas nie x leh pnggil skin da~ sakinah~ hahhah

ايمي شهيره عزمي said...

woahoo.. DQ :))

widad said...

skin!! insyaAllah ade rekzi ade la tu... aku doakan ko walaupon ko x remind kat aku!!! aku tetap gat taw!! haha~ =) nway! all the best erk..

skeen said...

hahaha . thnx widad .
alah korang ,, aku x confident sgt pon .
just carik pngalaman interview .
huhu .
sory jot x bg taw ! ramai ak xgtw .

zubzy bro said...

aq dpt gak interview tu tp aq mls lak nak pgi ,haha

skeen said...

larhh ape lah kau bob . patotnye try je . takpelah , bnd dah jd .