.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Monday, April 4, 2011

semoga berjaya SAHABATKU . T_T



6 ptg 4 apr
petang nih ramai gak tye aku pasal flight syifa esok .
tapi aku sendiri tak tahu pkul brape and tak fikir lagi nak pergi ke tak .

dengan kuasaNya , aku jumpa blog dia .

baru aku taw syifa ada blog .

then , aku baca nih .


PENERBANGAN : GULF AIR
MASA BERKUMPUL DI KLIA : 730pagi, 5hb April 2011, Selasa
WAKTU BERLEPAS
: 1030 pagi
WAKTU TIBA : 630 petang (5hb April 2011)

tiba2 , aku SEBAK !
tak tahu kenapa . aku bersalah .
aku cakap ngn dayah kat chatbox ,

"aku nak pegi hantar dia .

aku rase aku dah renggang ngn syifa lately nih .

padahal aku rapat sangat dgn dia kat sekolah dulu .

sejak PLKN , dah jarang sembang2 ngan dia .

aku rasa bersalah weh "


time nih air mata aku dah bertakung .
dia dah nk pegi bru aku rase cm nih .

dan keinganan aku nak pegi KLIA makin tinggi .
tp tak tahu mcm mane .
try tanye amie n mai . hhmm ~

dulu ...

sejak f1 sampai f4 satu kelas ngn dy .

sejak f2 aku rapat dgn dia .
even ktorang tak pernah seblok asrama , aku tetap rapat ngn dia .

setiap kali exam , b4 stat exam mesti blaja same2 dgn syaz skali .

ade rahsia , kongsi la jgk sdikit sbyk .

sejak paan n qoi pergi , dy ngn syaz je lah yg tinggal dak yg aku rapat dalam 4 sina .
pergi kelantan tyme f4 , sebilik ngn dy , duduk sebelah dalam bas . perkampungan ilmu f5 , sebilik ngn dy selama 4 hari .
banyak suka dan duka kami bersama .
dan bila f5 , sama2 pegang jawatan naib s/u utk asrm n sekolah .

even time f5 pisah kelas , kami tetap rapat .

dari f1 sampai f4 , name kita dlm list kelas atas bawah .
nurul sakinah
nurul syifa
setiap kali exam kita depan blkng .
tapi bila F5 , dah tak same2 lagi =(
tapi aku tetap selalu dgn dia =)
tapi sejak aku g PLKN , aku mcm dah tros tak rapat dgn dia .

tak tahu asal . mungkin aku busy .

bila dia bg tahu dy nk g mesir pd mulanya , aku tros happy utk dy .

tak rase sdeh pon . tah . tak paham .


sekarang , aku bkn sedih dia nk pergi .

tp sebab aku tak rapat dgn dia utk waktu2 terakhir nih .


syifa' ,
kalau kau baca nih ,
aku mintak maaf sangat2 atas segala kesalahan aku .
aku sayang kau sangat2 .

semoga kau brjaya kat mesir uh .

aku nk sgt pergi jordan , tapi result aku ... hmm ~

thnx 4 everything .

take care . belajar rajen2 .

keep in touch okay .

FB2 lah kami kat sini .

aku rindu segala kenangan kau dan aku .

aku try nak pergi esok hantar kau , tapi tak tahu la mcm mane .

kalau tak dapat , nih lah ucapan terakhir aku sblm kau pergi .

jaga diri , iman , dan sahsiah .
kenang daku dalam doa mu sahabatku ~



uhibbukifillah !

*daripada aku yang sedang T_T

7 comments:

shefashahrul said...

skin oii...sebak lak aku..tapi tgh2 feeling aku tergelak sbb sape kate aku nak g jordan???
haha....
mesir la yang oi....
:)

skeen said...

hoi . tuh lah aku dah agk dah . mesti aku salah . mule2 pasal flight kau salah time . nih org ah bg taw kau nk g jordan . misyer2 !! hahaha . oke aku edit balek . hahaha .

shefashahrul said...

sila2...hehe

syaz said...

wehhhh,,, sebak... walaupun kite dah jauh weh, tapi hati aku selalu ingat kat korang... setiap kali nampak kau kat sekolah, rasa macam nak tegur tapi entah cam dah segan Haha.

syifa, aku selalu nanges kat kau kat sekolah en... aku mesti rindu kat kau si genius! tidur pun boleh fly gi mesir. semoga kau berjaya di sana syifa.. aku sayang kau . muah muah..

smilenajah93 said...

skin!!!~ ak pon sebak dowh!!!~
syifa!!!!!~~~ wuaaaaa!!~ ko da tinggalkan akuh!!~ wuaaaa!!~ sedih la syifa!!!~ rndu ko selamanya!!!~

shefashahrul said...

syaz..bocor rahsia...haha
najah!!!!aku un akan rindu kan kamu...
:)

skeen said...

betot tuh syaz !
hmm sayang korang selamanya .
semoga kita bejaya kat mana pon kita berada okay .
<3 <3

Monday, April 4, 2011

semoga berjaya SAHABATKU . T_T



6 ptg 4 apr
petang nih ramai gak tye aku pasal flight syifa esok .
tapi aku sendiri tak tahu pkul brape and tak fikir lagi nak pergi ke tak .

dengan kuasaNya , aku jumpa blog dia .

baru aku taw syifa ada blog .

then , aku baca nih .


PENERBANGAN : GULF AIR
MASA BERKUMPUL DI KLIA : 730pagi, 5hb April 2011, Selasa
WAKTU BERLEPAS
: 1030 pagi
WAKTU TIBA : 630 petang (5hb April 2011)

tiba2 , aku SEBAK !
tak tahu kenapa . aku bersalah .
aku cakap ngn dayah kat chatbox ,

"aku nak pegi hantar dia .

aku rase aku dah renggang ngn syifa lately nih .

padahal aku rapat sangat dgn dia kat sekolah dulu .

sejak PLKN , dah jarang sembang2 ngan dia .

aku rasa bersalah weh "


time nih air mata aku dah bertakung .
dia dah nk pegi bru aku rase cm nih .

dan keinganan aku nak pegi KLIA makin tinggi .
tp tak tahu mcm mane .
try tanye amie n mai . hhmm ~

dulu ...

sejak f1 sampai f4 satu kelas ngn dy .

sejak f2 aku rapat dgn dia .
even ktorang tak pernah seblok asrama , aku tetap rapat ngn dia .

setiap kali exam , b4 stat exam mesti blaja same2 dgn syaz skali .

ade rahsia , kongsi la jgk sdikit sbyk .

sejak paan n qoi pergi , dy ngn syaz je lah yg tinggal dak yg aku rapat dalam 4 sina .
pergi kelantan tyme f4 , sebilik ngn dy , duduk sebelah dalam bas . perkampungan ilmu f5 , sebilik ngn dy selama 4 hari .
banyak suka dan duka kami bersama .
dan bila f5 , sama2 pegang jawatan naib s/u utk asrm n sekolah .

even time f5 pisah kelas , kami tetap rapat .

dari f1 sampai f4 , name kita dlm list kelas atas bawah .
nurul sakinah
nurul syifa
setiap kali exam kita depan blkng .
tapi bila F5 , dah tak same2 lagi =(
tapi aku tetap selalu dgn dia =)
tapi sejak aku g PLKN , aku mcm dah tros tak rapat dgn dia .

tak tahu asal . mungkin aku busy .

bila dia bg tahu dy nk g mesir pd mulanya , aku tros happy utk dy .

tak rase sdeh pon . tah . tak paham .


sekarang , aku bkn sedih dia nk pergi .

tp sebab aku tak rapat dgn dia utk waktu2 terakhir nih .


syifa' ,
kalau kau baca nih ,
aku mintak maaf sangat2 atas segala kesalahan aku .
aku sayang kau sangat2 .

semoga kau brjaya kat mesir uh .

aku nk sgt pergi jordan , tapi result aku ... hmm ~

thnx 4 everything .

take care . belajar rajen2 .

keep in touch okay .

FB2 lah kami kat sini .

aku rindu segala kenangan kau dan aku .

aku try nak pergi esok hantar kau , tapi tak tahu la mcm mane .

kalau tak dapat , nih lah ucapan terakhir aku sblm kau pergi .

jaga diri , iman , dan sahsiah .
kenang daku dalam doa mu sahabatku ~



uhibbukifillah !

*daripada aku yang sedang T_T

7 comments:

shefashahrul said...

skin oii...sebak lak aku..tapi tgh2 feeling aku tergelak sbb sape kate aku nak g jordan???
haha....
mesir la yang oi....
:)

skeen said...

hoi . tuh lah aku dah agk dah . mesti aku salah . mule2 pasal flight kau salah time . nih org ah bg taw kau nk g jordan . misyer2 !! hahaha . oke aku edit balek . hahaha .

shefashahrul said...

sila2...hehe

syaz said...

wehhhh,,, sebak... walaupun kite dah jauh weh, tapi hati aku selalu ingat kat korang... setiap kali nampak kau kat sekolah, rasa macam nak tegur tapi entah cam dah segan Haha.

syifa, aku selalu nanges kat kau kat sekolah en... aku mesti rindu kat kau si genius! tidur pun boleh fly gi mesir. semoga kau berjaya di sana syifa.. aku sayang kau . muah muah..

smilenajah93 said...

skin!!!~ ak pon sebak dowh!!!~
syifa!!!!!~~~ wuaaaaa!!~ ko da tinggalkan akuh!!~ wuaaaa!!~ sedih la syifa!!!~ rndu ko selamanya!!!~

shefashahrul said...

syaz..bocor rahsia...haha
najah!!!!aku un akan rindu kan kamu...
:)

skeen said...

betot tuh syaz !
hmm sayang korang selamanya .
semoga kita bejaya kat mana pon kita berada okay .
<3 <3