.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Wednesday, July 6, 2011

kini ku seorang siswi ~

Allah takkan beri apa yang kita nak ,
tapi Allah bagi apa yang kita perlu ..

segalanya ada hikmah,
kesedihan dan kejatuhan dulu , semuanya hanya ujian sementara.

Alhamdulillah kini aku mendapat tmpt di UIA
yg paling gembira sebab melihat tangisan kegembiraan ayah aku bila aku dapat tawaran 2nd intake UIA .
even 2nd intake , aku ttp bsyukur ..
dpt lmbt msk U , semua ade hikmah ,
aku dapat amek lesen P , dan dapat tolong mak persiapan kawen abg.
thnx kat mak n ayah yg byk berkorban.

agak tlambat utk post bnde nih , sbb tlampau bz sejak dpt twrn tuh .

bila daftar je pd 18 june,
semua brothers n sisters kene amek exam arab n english utk tahu ape level kite.
setelah exam arab n english ,
aku dapat setahun setengah utk foundation.
utk sem 1, 29 contact hours . perghh .
even tak blaja core subjects utk econs lagi , class mmg pack.
hoho . inilah gaya university !

aku harap aku tak sia2kan pluang kedua nih .
walaupun mcm2 ujian ble dah msk U nih ,
aku harap , aku tidak jauh dari Dia ..

jgn bersedih , sesungguhnya Allah bersama kita ...


4 comments:

shefashahrul said...

skin amek course ape???ekonomi??
btw..tahniah.. :)

skeen said...

yup ekonomi . same kelas ngn najah ..
best2 . haha .
thnx !

shefashahrul said...

alahai..tak bosan ke kau ngan najah je...hehehe...ekonomi???gilela...tak penah blajar un dulu...tabik r kat kau... :)..
belajar rajen2 la ye...all da best...kalau susah jgn stress...layan je~

salam ikhlas dr saahabat mu yg jauh...hehe*poyo~

skeen said...

wahaha . bosan tak bosan , dy tetap kawan aku . huhu .
ekonomi , aku try wat yg the best . mang bnde baru dalam hidup aku . doakan aku !

Wednesday, July 6, 2011

kini ku seorang siswi ~

Allah takkan beri apa yang kita nak ,
tapi Allah bagi apa yang kita perlu ..

segalanya ada hikmah,
kesedihan dan kejatuhan dulu , semuanya hanya ujian sementara.

Alhamdulillah kini aku mendapat tmpt di UIA
yg paling gembira sebab melihat tangisan kegembiraan ayah aku bila aku dapat tawaran 2nd intake UIA .
even 2nd intake , aku ttp bsyukur ..
dpt lmbt msk U , semua ade hikmah ,
aku dapat amek lesen P , dan dapat tolong mak persiapan kawen abg.
thnx kat mak n ayah yg byk berkorban.

agak tlambat utk post bnde nih , sbb tlampau bz sejak dpt twrn tuh .

bila daftar je pd 18 june,
semua brothers n sisters kene amek exam arab n english utk tahu ape level kite.
setelah exam arab n english ,
aku dapat setahun setengah utk foundation.
utk sem 1, 29 contact hours . perghh .
even tak blaja core subjects utk econs lagi , class mmg pack.
hoho . inilah gaya university !

aku harap aku tak sia2kan pluang kedua nih .
walaupun mcm2 ujian ble dah msk U nih ,
aku harap , aku tidak jauh dari Dia ..

jgn bersedih , sesungguhnya Allah bersama kita ...


4 comments:

shefashahrul said...

skin amek course ape???ekonomi??
btw..tahniah.. :)

skeen said...

yup ekonomi . same kelas ngn najah ..
best2 . haha .
thnx !

shefashahrul said...

alahai..tak bosan ke kau ngan najah je...hehehe...ekonomi???gilela...tak penah blajar un dulu...tabik r kat kau... :)..
belajar rajen2 la ye...all da best...kalau susah jgn stress...layan je~

salam ikhlas dr saahabat mu yg jauh...hehe*poyo~

skeen said...

wahaha . bosan tak bosan , dy tetap kawan aku . huhu .
ekonomi , aku try wat yg the best . mang bnde baru dalam hidup aku . doakan aku !