.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Monday, September 24, 2012

ISTIHARAKH : Small Changes in Her Life Story

This Story I copied from my friend's note at FB.
bacalah story ni even panjang sikit. sangat lawak and tersentuh hati kuuu :')

"Bismillah.Hehehe.X reti nak tulis blog,so practice menulis dgn NOTES kat fb lah kan....Eh,ak power tulis essay tau,juara bertahan sejak tadika lagi :O
Actually want to share with all of you the biggest key in the life when we want to make decision.Selalu pening kepala kan bila nak buat keputusan.
Contoh :
1) Harini nak baju warna ap ha?
2)Nak mkn ap lunch ni,ikan keli ke mkn ayam (kehkehkeh,ni ak! hehe)
3)Nak pg jln2 ke x ni,assignment menimbun kat meja ak tu ha..

Yes,ni simptom yg slalu terjadi kat diri ak,until sometimes very confuse want to make decision.Masalah simple je kan,tapi still x tau nak pilih yg mana.
Dulu ak pndg remeh istikharah ni,ak fikir buat ap nak istikharah semua,solat hajat cukuplah.
Tetiba,,satu hari masa tazkirah time class account,ad satu ayat yg mengubah pndgn ak terhdp istikharah 100%.Then,nak dijadikan citer,ms tu,Atirah Omar bg tazkirah.Ad ayat yg menyentap hati ak:
'ISTIKHARAH tu bkn dibuat bila nak pilih jodoh je.Tapi ISTIKHARAH perlu dilakukan in every decision we want to take.Org yg selalu buat istikharah x pnah menyesal dlm membuat ap2 keputusan "Allahuakbar! Sentap ayt tu,alhamduillah Allah tunjuk jln penyelesaian terhadap masalah confuse ak selama ni.Heheheheheheh..Balik tu je,ak try lah jugak buat istikaharah,even x konsisten (kdg2 lupa -.- heheheheh)

Masalah yg kecik pun pening kpala nak pikir,inikan pulak masalah yg besar.Sejak tazkirah tu,i'm try my best to do my istikharah,everyday eventhough kdg2 lupa gak.I dont know,lps slalu amalkan istikharah,hati rasa tenang,sbb tau bila ak dah buat keputusan tu,ak dah tnya Allah dulu.

Same goes to when i decided to take Herbalife in my life.I pray to Allah,show me the way,perlu atau x ak join Herbalife,yelah,masa ni umur baru 18 thun,baik ak lepak2 kat rumah baca novel ngn layan hindustan dr ak kerja jumpa org sana sini (kehkehkeh) Tapi kdg2 terlintas kat hati ak,smpi bila ak nak mcm ni,buang masa dgn perkara yg x membantu personal development.Then during sem 3 at awal januari 2012,ditakdirkan Allah ak satu bilik ngn Sakinah Ridzuan kat UIA Gombak (org herbalife,sebaya ak,last month income RM 4000).Sumpah ak skeptikal gler time tu,bila weekend je dia pg sana sini.Selalu dlm hati ak terdetik (amende lah dia ni,masa muda ni enjoy2 lah dulu.Nak menyusahkan diri buat ap -.-) Tap hakikatnya ak kagum bila weekend je ak study,dia kerja,cehh konon confirm result meletup dr dia,tapi bila mid term ak tengok result lebih kurang sama je,markah Statistic dia lagi tinggi dr ak pulak tu.Cesssss!  Then i muhasabah balik.is't ak gunakan masa ak dgn betul2 atau ak study tipu2? I dont know,i'm doing my istikaharah,mintak Allah bg petunjuk.Tapi Allah x bagi jwpn terus,Allah simpan jwpn tu,suruh ak carik sendiri.Akhir sem 3 tu,tetiba ak mcm dah jatuh hati ngn Herbalife,sbb ak kagum dgn anak muda yg boleh blajar sambil bekerja.Tapi ak simpan niat tu dlm hati.Malas nak lyn.Heheheheh

Habis sem 3 ada cuti sem selama 3 bulan,ak x kerja pun even,duduk rumah,jadik bibik yg pemalas  T____T (kwn2 semua kerja).Ak keep thinking,aplah yg ak sumbangkan kat islam dan org ramai.Masa cuti,bgn tido,makan,novel,masak sket2 (itu kalau mood rajin dtg) ,kemas rumah (itu pun kalau ak rajin) Ibu slalu sound ak bila balik sekolah" Target harini capai x? Asal x masak tengah hari,rumah x kemas pun".Ak sengih je.Hehehhehehehehe.Tapi spnjg kat rumah tu,hati ak selalu kata mcm ni"Ak nak jadik muslimah yg proaktif boleh berbakti utk family,masyarakat dan agama.Tapi mcm mana? Kat mana ak nak jumpa solution masalah ak ni?   T________T  Ini kat rumah menghabiskan beras je.Pui!

In between 3 bulan cuti tu,kami sekeluarga sempatlah pergi ke Jordan,nak raikan akak ak yg  grad from JUST,Jordan.DR Fadhilah Mahamood.Alhamdulillah.Tapi start ak naik kapal terbang from KLIA to Airport Queen Aliaa,i always praying in my heart,"ya Allah,berikanlah ak petunjuk,patut atau x ak join Herbalife ni) sbb org kata doa kat Jordan ni berkat,bumi barakah :) Alhamdulillah,berkat berdoa di bumi para anbiya',Allah tunjuk jln.  Ak kena buat decision cpt2 sbb habis cuti 3 bulan ni,ak dah nak kena balik UIA Gombak dah sambung sem baru,sem 4,boleh terus bg tau Sakinah about my decision.

Then,alhamdulillah Allah permudahkan,hati ak terdorong utk amik Herbalife bila naik sem 4 (jun 2012).Ak try product dulu sbb time tu berat ak 61 kg,umur dlmn 31 tahun.Masa tu timbang ramai2 ngn kawan2,semua keding2,umur dalaman diaorg semuanya 18 tahun,ak je 31 tahun,Seriously inferior gler time tu.Pastu kwn ak sorang ni nama dia Roze,masa tu lunch sama ngn dia,tngh syok2 mkn,tetiba ak terperasan mata dia perhatikan ak sejak ak mkn dr awal (kahkahkahkah) Pastu dia ckp ngn ak "kau ni,jagalah mkn sket,umur dlmn kau dah tua tau"(lebih kurang ginilah dia ckp) ak sengih je,tapi hati ak sentap woii! Then,balik ke bilik,i keep THINKING,how to lose my weight,sbb ak risau mcm mana body ak 5 thun ak dtg.Then,I talk to Sakinah Ridzuan " Nak satu shake,Perisa coklat" Bermulalah hidup ak sbgai pengguna Herbalife.Heheheheh.Alhamdulillah.

Then seminggu lps tu,dapat result yg menakjubkan,ak rasa lebih bertenaga,sistem pembuangan pun dah lancar,then i decide to do Herbalife,as part time because improvement kesihatan yg sngt luar biasa dan nak bantu lebih ramai org yg ada masalah kesihatan..Alhamdulillah.Skang berat 53 kg,umur dalaman 19 tahun.Alhamdulillah.Baru guna 3 bulan produk.Ak full time student okay,part time Herbalife.Heheheh.

And alhamdulillah,i'm growing with improve my skill and personal development with Herbalife.Bukan ngn Herbalife je ak boleh improve,ngn usrah yg ak follow every week (Golden Team) pun bnyk improve klmhn diri ak.Kawan2 pun bnyk tolong ak.Alhamdulillah,and until now i'm still learning.Baru 3 bln dlm Herbalife :)

Wahh.Ni antara ayat Oprah yg ak copy paste kat twitter:
You are responsible for your life, and doing the best at this moment puts you in the best place for the next moment. -Oprah

Alhamdulillah.Thank You Allah.Therefore,start doing ISTIKHARAH now.Mesti!  hehehhheheeheh
Mintak maaf kalau notes ni mcm berterabur sket,almaklumlah,last ak karang krgn bm time SPM dulu.Hehehehe."



She is my best friend Nadiah Mahamood. umur 19 sebaya aku. actually dia still 18 belum birthday lagi. 
actually aku tak pernah promote kat dia pasal Herbalife sbb family dia ada yg dah guna herbalife. aku non WT time tu, bodoh bodoh sikit aku fikir aku takleh jual kat dia sbb family dia ada guna. padahal famliy dia dah lama tak guna. hahaha. aku sgt ikut ethics okay ;p 

dia roomates aku so dia sentiasa tengok aku buat apa, keluar sana sini, study lewat malam, kadang kadang kurang study hahaha. tak pernah kutuk aku buat Herbalife but keep on bantu aku simpan notes, kalau dia dah siap kerja aku tanya dia cane nak buat. dia pon salu tgk aku kuar msk bilik bwk products. setiap hari minum shake. tapi aku tak promote pon. seriously. tapi aku ada kata, "kau minum lah herbalife, amek lah kat family kau tuuu. Herbalife best !" aku takde suruh dia amek kat aku langsung. sampai lah abes sem. sem seterusnya, kami masih lagi sebilik. and awal sem ni, dia nyatakan hasratnya nak start bisnes herbalife. and the tacing part is, dia ckp ngn aku sambil dalam keadaan mengalir air mata. As a friend, mmg nak sangat tgk kawan kita sihat, so aku suruh dia amek shake dulu :)

mula mula dia nak buat bisness, tp nmpk dia sangat ragu ragu. sampai lah dia DECIDE utk ke zero2hero julai lalu. after zero2hero bermulalah journey dia dalam herbalife. mula2 sgt blurr. and as we can read in her story, she keep doing istiharakh utk kuatkan kepercayaan dia. then dia start beli stock product 1000vp in july. now sikit sgt lagi nk ke QP, and doakan dia ongoing SV ! silalah doakann :)

so istiharakh, DECISION, usaha nak ke zero to hero, buy stock product.

and selalu tengok dia nangis2, sangat nak berubah, sgt berusaha, sgt ingin mahu belajar, sgt dahagakan ilmu dan pengalaman. sometime aku yg terbakar dgn dia senang sgt close customer on phone. ada ada je produk yg nk di postkan. hahaha. dia sangat tak pandai nk berkata and promote senanya, tp dia ada attitude yg diperlukan. so keep on dtg training and keep doing je nadiah, u will grow insyaAllah :)

yg best tengok dia dah lost 8kg in 2 bulan jeee ! baju kurung dia dah boleh kibar kibar dah sebab longgar. hahahaha.

so, in herbalife, kita tak perlu org yg hebat, yg bijak pandai, yg kaki bisness. as long as we have big dreams, teachable, willing to work and have good attitude, tak banyak bagi alasan, kita boleh berjaya.
 alhamdulillah in herbalife kita dpt tolong org sama2 ubah kehidupan. nadiah ni baru 2 bulan lebeh dlm herbalife. first month income dgn blurr2 dia tu rm250. this month belum habis hujung bulan pon dah nk jangkau rm600 income dia. Allahmdulillah. boleh capai rm1k this month. or more! go nadiah go supervisor! :)

dia buat keputusan ke zero to hero kerana ingin jawapan pada mulanya tentang apa itu herbalife. tanpa banyak tanya, die decide utk pergi. Alhamdulillah that event byk sgt bantu nadiah, bantu aku sendiri and all my friends. really life changing event !
so, jom ke zero2herooo ! sgt super duper best gilaaaaa :)

LOSE/GAIN WEIGHT, IMPROVE HEALTH, HEALTHY BREAKFAST, EXTRA INCOME, ASK ME HOW. 0176788717 :)

5 comments:

shafinaz rosli said...
This comment has been removed by the author.
Dura Vanilla said...

seriously air mata aku mengalir.. insaf sangat2 :')

Kalamhati said...

alhamdulillah..rasa tersuntik semangat..akak br je register as a distributor.. jd downline adik akak.. byk dpt tunjuk ajar dr bro fadzil muda.

cuma skang akak blum serius buat bisnes herbalife ni. still amik utk diri sendiri dan jual kt sorang dua kawan yg berminat bila tgk akak dah berjaya turunkan berat bdn.

Alhamdulillah, dr berat 68kg skarang dah turun 62kg..still berusaha utk turunkan sedikit lg berat dan jd lebih sihat =)

skeen said...

dura !
jom zero2hero ! :)

kalam hati.
tahniah utk akk, and all the best ! :)

Anasyaurah said...

wa...tersentuhnya.. sy baru nk try..tp still was2...need to do istikharah 2... =)

Monday, September 24, 2012

ISTIHARAKH : Small Changes in Her Life Story

This Story I copied from my friend's note at FB.
bacalah story ni even panjang sikit. sangat lawak and tersentuh hati kuuu :')

"Bismillah.Hehehe.X reti nak tulis blog,so practice menulis dgn NOTES kat fb lah kan....Eh,ak power tulis essay tau,juara bertahan sejak tadika lagi :O
Actually want to share with all of you the biggest key in the life when we want to make decision.Selalu pening kepala kan bila nak buat keputusan.
Contoh :
1) Harini nak baju warna ap ha?
2)Nak mkn ap lunch ni,ikan keli ke mkn ayam (kehkehkeh,ni ak! hehe)
3)Nak pg jln2 ke x ni,assignment menimbun kat meja ak tu ha..

Yes,ni simptom yg slalu terjadi kat diri ak,until sometimes very confuse want to make decision.Masalah simple je kan,tapi still x tau nak pilih yg mana.
Dulu ak pndg remeh istikharah ni,ak fikir buat ap nak istikharah semua,solat hajat cukuplah.
Tetiba,,satu hari masa tazkirah time class account,ad satu ayat yg mengubah pndgn ak terhdp istikharah 100%.Then,nak dijadikan citer,ms tu,Atirah Omar bg tazkirah.Ad ayat yg menyentap hati ak:
'ISTIKHARAH tu bkn dibuat bila nak pilih jodoh je.Tapi ISTIKHARAH perlu dilakukan in every decision we want to take.Org yg selalu buat istikharah x pnah menyesal dlm membuat ap2 keputusan "Allahuakbar! Sentap ayt tu,alhamduillah Allah tunjuk jln penyelesaian terhadap masalah confuse ak selama ni.Heheheheheheh..Balik tu je,ak try lah jugak buat istikaharah,even x konsisten (kdg2 lupa -.- heheheheh)

Masalah yg kecik pun pening kpala nak pikir,inikan pulak masalah yg besar.Sejak tazkirah tu,i'm try my best to do my istikharah,everyday eventhough kdg2 lupa gak.I dont know,lps slalu amalkan istikharah,hati rasa tenang,sbb tau bila ak dah buat keputusan tu,ak dah tnya Allah dulu.

Same goes to when i decided to take Herbalife in my life.I pray to Allah,show me the way,perlu atau x ak join Herbalife,yelah,masa ni umur baru 18 thun,baik ak lepak2 kat rumah baca novel ngn layan hindustan dr ak kerja jumpa org sana sini (kehkehkeh) Tapi kdg2 terlintas kat hati ak,smpi bila ak nak mcm ni,buang masa dgn perkara yg x membantu personal development.Then during sem 3 at awal januari 2012,ditakdirkan Allah ak satu bilik ngn Sakinah Ridzuan kat UIA Gombak (org herbalife,sebaya ak,last month income RM 4000).Sumpah ak skeptikal gler time tu,bila weekend je dia pg sana sini.Selalu dlm hati ak terdetik (amende lah dia ni,masa muda ni enjoy2 lah dulu.Nak menyusahkan diri buat ap -.-) Tap hakikatnya ak kagum bila weekend je ak study,dia kerja,cehh konon confirm result meletup dr dia,tapi bila mid term ak tengok result lebih kurang sama je,markah Statistic dia lagi tinggi dr ak pulak tu.Cesssss!  Then i muhasabah balik.is't ak gunakan masa ak dgn betul2 atau ak study tipu2? I dont know,i'm doing my istikaharah,mintak Allah bg petunjuk.Tapi Allah x bagi jwpn terus,Allah simpan jwpn tu,suruh ak carik sendiri.Akhir sem 3 tu,tetiba ak mcm dah jatuh hati ngn Herbalife,sbb ak kagum dgn anak muda yg boleh blajar sambil bekerja.Tapi ak simpan niat tu dlm hati.Malas nak lyn.Heheheheh

Habis sem 3 ada cuti sem selama 3 bulan,ak x kerja pun even,duduk rumah,jadik bibik yg pemalas  T____T (kwn2 semua kerja).Ak keep thinking,aplah yg ak sumbangkan kat islam dan org ramai.Masa cuti,bgn tido,makan,novel,masak sket2 (itu kalau mood rajin dtg) ,kemas rumah (itu pun kalau ak rajin) Ibu slalu sound ak bila balik sekolah" Target harini capai x? Asal x masak tengah hari,rumah x kemas pun".Ak sengih je.Hehehhehehehehe.Tapi spnjg kat rumah tu,hati ak selalu kata mcm ni"Ak nak jadik muslimah yg proaktif boleh berbakti utk family,masyarakat dan agama.Tapi mcm mana? Kat mana ak nak jumpa solution masalah ak ni?   T________T  Ini kat rumah menghabiskan beras je.Pui!

In between 3 bulan cuti tu,kami sekeluarga sempatlah pergi ke Jordan,nak raikan akak ak yg  grad from JUST,Jordan.DR Fadhilah Mahamood.Alhamdulillah.Tapi start ak naik kapal terbang from KLIA to Airport Queen Aliaa,i always praying in my heart,"ya Allah,berikanlah ak petunjuk,patut atau x ak join Herbalife ni) sbb org kata doa kat Jordan ni berkat,bumi barakah :) Alhamdulillah,berkat berdoa di bumi para anbiya',Allah tunjuk jln.  Ak kena buat decision cpt2 sbb habis cuti 3 bulan ni,ak dah nak kena balik UIA Gombak dah sambung sem baru,sem 4,boleh terus bg tau Sakinah about my decision.

Then,alhamdulillah Allah permudahkan,hati ak terdorong utk amik Herbalife bila naik sem 4 (jun 2012).Ak try product dulu sbb time tu berat ak 61 kg,umur dlmn 31 tahun.Masa tu timbang ramai2 ngn kawan2,semua keding2,umur dalaman diaorg semuanya 18 tahun,ak je 31 tahun,Seriously inferior gler time tu.Pastu kwn ak sorang ni nama dia Roze,masa tu lunch sama ngn dia,tngh syok2 mkn,tetiba ak terperasan mata dia perhatikan ak sejak ak mkn dr awal (kahkahkahkah) Pastu dia ckp ngn ak "kau ni,jagalah mkn sket,umur dlmn kau dah tua tau"(lebih kurang ginilah dia ckp) ak sengih je,tapi hati ak sentap woii! Then,balik ke bilik,i keep THINKING,how to lose my weight,sbb ak risau mcm mana body ak 5 thun ak dtg.Then,I talk to Sakinah Ridzuan " Nak satu shake,Perisa coklat" Bermulalah hidup ak sbgai pengguna Herbalife.Heheheheh.Alhamdulillah.

Then seminggu lps tu,dapat result yg menakjubkan,ak rasa lebih bertenaga,sistem pembuangan pun dah lancar,then i decide to do Herbalife,as part time because improvement kesihatan yg sngt luar biasa dan nak bantu lebih ramai org yg ada masalah kesihatan..Alhamdulillah.Skang berat 53 kg,umur dalaman 19 tahun.Alhamdulillah.Baru guna 3 bulan produk.Ak full time student okay,part time Herbalife.Heheheh.

And alhamdulillah,i'm growing with improve my skill and personal development with Herbalife.Bukan ngn Herbalife je ak boleh improve,ngn usrah yg ak follow every week (Golden Team) pun bnyk improve klmhn diri ak.Kawan2 pun bnyk tolong ak.Alhamdulillah,and until now i'm still learning.Baru 3 bln dlm Herbalife :)

Wahh.Ni antara ayat Oprah yg ak copy paste kat twitter:
You are responsible for your life, and doing the best at this moment puts you in the best place for the next moment. -Oprah

Alhamdulillah.Thank You Allah.Therefore,start doing ISTIKHARAH now.Mesti!  hehehhheheeheh
Mintak maaf kalau notes ni mcm berterabur sket,almaklumlah,last ak karang krgn bm time SPM dulu.Hehehehe."



She is my best friend Nadiah Mahamood. umur 19 sebaya aku. actually dia still 18 belum birthday lagi. 
actually aku tak pernah promote kat dia pasal Herbalife sbb family dia ada yg dah guna herbalife. aku non WT time tu, bodoh bodoh sikit aku fikir aku takleh jual kat dia sbb family dia ada guna. padahal famliy dia dah lama tak guna. hahaha. aku sgt ikut ethics okay ;p 

dia roomates aku so dia sentiasa tengok aku buat apa, keluar sana sini, study lewat malam, kadang kadang kurang study hahaha. tak pernah kutuk aku buat Herbalife but keep on bantu aku simpan notes, kalau dia dah siap kerja aku tanya dia cane nak buat. dia pon salu tgk aku kuar msk bilik bwk products. setiap hari minum shake. tapi aku tak promote pon. seriously. tapi aku ada kata, "kau minum lah herbalife, amek lah kat family kau tuuu. Herbalife best !" aku takde suruh dia amek kat aku langsung. sampai lah abes sem. sem seterusnya, kami masih lagi sebilik. and awal sem ni, dia nyatakan hasratnya nak start bisnes herbalife. and the tacing part is, dia ckp ngn aku sambil dalam keadaan mengalir air mata. As a friend, mmg nak sangat tgk kawan kita sihat, so aku suruh dia amek shake dulu :)

mula mula dia nak buat bisness, tp nmpk dia sangat ragu ragu. sampai lah dia DECIDE utk ke zero2hero julai lalu. after zero2hero bermulalah journey dia dalam herbalife. mula2 sgt blurr. and as we can read in her story, she keep doing istiharakh utk kuatkan kepercayaan dia. then dia start beli stock product 1000vp in july. now sikit sgt lagi nk ke QP, and doakan dia ongoing SV ! silalah doakann :)

so istiharakh, DECISION, usaha nak ke zero to hero, buy stock product.

and selalu tengok dia nangis2, sangat nak berubah, sgt berusaha, sgt ingin mahu belajar, sgt dahagakan ilmu dan pengalaman. sometime aku yg terbakar dgn dia senang sgt close customer on phone. ada ada je produk yg nk di postkan. hahaha. dia sangat tak pandai nk berkata and promote senanya, tp dia ada attitude yg diperlukan. so keep on dtg training and keep doing je nadiah, u will grow insyaAllah :)

yg best tengok dia dah lost 8kg in 2 bulan jeee ! baju kurung dia dah boleh kibar kibar dah sebab longgar. hahahaha.

so, in herbalife, kita tak perlu org yg hebat, yg bijak pandai, yg kaki bisness. as long as we have big dreams, teachable, willing to work and have good attitude, tak banyak bagi alasan, kita boleh berjaya.
 alhamdulillah in herbalife kita dpt tolong org sama2 ubah kehidupan. nadiah ni baru 2 bulan lebeh dlm herbalife. first month income dgn blurr2 dia tu rm250. this month belum habis hujung bulan pon dah nk jangkau rm600 income dia. Allahmdulillah. boleh capai rm1k this month. or more! go nadiah go supervisor! :)

dia buat keputusan ke zero to hero kerana ingin jawapan pada mulanya tentang apa itu herbalife. tanpa banyak tanya, die decide utk pergi. Alhamdulillah that event byk sgt bantu nadiah, bantu aku sendiri and all my friends. really life changing event !
so, jom ke zero2herooo ! sgt super duper best gilaaaaa :)

LOSE/GAIN WEIGHT, IMPROVE HEALTH, HEALTHY BREAKFAST, EXTRA INCOME, ASK ME HOW. 0176788717 :)

5 comments:

shafinaz rosli said...
This comment has been removed by the author.
Dura Vanilla said...

seriously air mata aku mengalir.. insaf sangat2 :')

Kalamhati said...

alhamdulillah..rasa tersuntik semangat..akak br je register as a distributor.. jd downline adik akak.. byk dpt tunjuk ajar dr bro fadzil muda.

cuma skang akak blum serius buat bisnes herbalife ni. still amik utk diri sendiri dan jual kt sorang dua kawan yg berminat bila tgk akak dah berjaya turunkan berat bdn.

Alhamdulillah, dr berat 68kg skarang dah turun 62kg..still berusaha utk turunkan sedikit lg berat dan jd lebih sihat =)

skeen said...

dura !
jom zero2hero ! :)

kalam hati.
tahniah utk akk, and all the best ! :)

Anasyaurah said...

wa...tersentuhnya.. sy baru nk try..tp still was2...need to do istikharah 2... =)