.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, October 4, 2011

SEMBILAN TIGA DUA :)


post sebelum nih tentang dorm aku, kali nih pasal kelas aku pulak :)

GROUP 932

sebelum aku dapat tawaran UIA 2nd intake,
aku dah taw dah siket2 pasal kelas nih sbb najah ade story mory kat aku :p
at last, tak sangka dpt kelas same dgn najah, kawan aku dari F1 nih aka dormate tym F3 n F5 n s/u kpd headgirl nih ;) hehe .
kuasa Allah . alhamdulillah ~

first day happy sbb same kelas dgn najah.
ketika tuh jugak lah aku kenal nik, nadiah and ain. bdk2 2nd intake yang blurr2 sbb jadi bdk baru.
at last aku rapat ngn nik n nadiah sbb seblok mahallah.

"sakinah nih cepat btol kenal bdk2 dalam kelas kite" kata nadiah

haha mane tak cepat . najah dah bercerita, senang la aku tangkap ;)
heee

about classes :

ENGLISH CLASS (AYAHANDA)

secara jujurnya, lame2 aku rase cam tak belajar sgt kat kelas nih. ayahanda asek bercerite jek. haih. tapi bile pikir balek, byk jugak words and ayat2 baru yg aku belajar. kelas nih mmg tak tension. rilex je. membuatkan aku tak takot nk blaja english. salunye ckg english mesti garang . kelas nih jugak la cam mnyatukan dak2 kelas aku . mane taknye, ayahanda suke amek tahu pasal diri ktorang kt kelas uh, secara tak langsung, satu kelas tahu . mang terbaekk lah ! haha
best tak best tak ? come come come :p
kelas nih penuh dgn gelak tawa bdk laki terutamanya ! haha .
hampir setiap hari ade isu politik HIJAU la BULAN la BIRU la .
tak lupa isu SMKA yg ayahanda tak brape suke, tp MAAHAD ayhnde tabik ! so cane dgn SMKA MAAHAD hamidiah ? wonder*
dan hampir setiap minggu akan bace list name, and describe name kitorang.
muslimah unggul la, name islam la, kome la, johor la, KL boy la, yg paling terbaek,
CLASSIC ! 
saba je laaaa . haha .
gonna miss this class so much !


ENGLISH CLASS (MDM HAYATI)

i think this is my best english class. aku rase dari kecik aku belaja english, but since aku msk UIA la aku rase hv improved a lot . dari tak boleh nk speaking, jadi boleh la jugak even ade grammartical errors . huhu . not bad la . madam penang nih pon sporting sgt. salu buat personal consultation with us that i really appreciate .
bile ade public speaking paling terbaek . gelak sampai pecah perot . bestnye speaking kat klas nih sbb sume same level english, so takde malu sgt la bile buat salah . huhu .
nanti ramai2 pi penang kita pi serbu umah madam naaa !
"akaqqqqq" <-- rindu ayat madam

(FIM) BASIC THEME OF QURAN (UST KASIM)

misguided ! haha . byk btol word2 popular dr kelas nih. 
critical time, eagle eye, wahabi ! BERAT MU NIH ! haha
tak lupe gaya2 ustat yg memey ah pecah perot . haha PEACE terbaekk !
rindu ust kasim ;)

ade satu lagi kelas ISM computer, yg nih tak bersame group 932, aku tercmpk bersama2 bdk 2nd intake yg laen .

ahli 932 :
NAJAH : busywoman. kawan dari F1 :) salu kene ngn aku . sory :) HAMIMAH !
NIK : aigoo tweet2 ~ sarang sarang . N !
NADIAH : ustazah kite ? haha . bajet mek kelate die nih .
FIZAH : penat ckp ngn die nih, nanti die tukar topik ! haha
NORLIDAH : lembut je tp ade hati nk jd outspoken :p CLASSIC !
ROZE : garang kot . dah mmg cam tuh . faham dah :)
RUHILA : rajen belaja kot !
NASIHA : reasons girl . ade2 je . heee NABILA !
AIN : mek kelate :)
SHAHIRAH : tenang saje org kole nih ~
HUSNA : diam diam berisi :p
AFINI : ustazah arab ganu kite !
TEHA : wanita agk koprat nih . haha JB
ATIRAH : tak dtg kelas un pandai aw . hee
ADIB : very vocal . brave enough to speak in public . NAJIB !
AIDIL : penglike kat FB terpantas and terbaek aku rase . haha KOME
SYAHAM : saba je la kalau btekak ngn die nih . pakar smiley kot . PEROT DUSTBIN !
FAKAR : salu kene bahan n dibahan org . haha . pengceria kelas . CKT
FARHAN : pandai IT . kedah dia pekat gilaa nohh
AMMAR : rakan sperjuangan bangi . hidup bangi ! ABANG
HIDAYAT : tok imam . paling bising pasal poligami kat kls fim .
ABID : tok imam sebenar . hafal quran . waaa .
MD NOR : bab norlida die paling smgt . TOK GURU 
TAUFIQ : senyap je kot . haha
SYAZUWAN : igt kahak, igt lah die . hahaha
RAIS : ade2 je bile die present . lawak yg slumber . CLASSIC
FAZLI : observer . senyap dan memerhati . huhu .

jap iklan :
igt tak kotak aku bg nih ? sape yg simpan lagi ? hahah .

secara jujurnya :

aku bersyukur dapat kelas dgn kalian .
even aku 2nd intake, aku rase mcm aku same2 1st intake dgn korang. *waa cm nk ngis haha*
dak2 2nd intake kat dorm salu cite yg kat kelas ssh nak ngam ngn dah 1st intake . tp aku tak rase cam tuh langong pon :) haha mcm tak matured je en isu ngam tak ngam nih :p
klas nih amat2lah happening . haha . mcm2 kerenah ade, variety is the spice of life ;)

last but not least,
aku nak mintak maaf ats segala kesalahan.
esp kat FB kalau kdg2 gurau terlebih 
trutama kat nik, najah, nadiah , anet, syaham, fakar, adib, aidil. :p

and,
thanx sebab jadikan rumah aku sbg venue utk jamuan kite.
syaham, sory ah termarah b4 jamuan tuh, aidil, mekaseh ah tolong serba sedikit uruskan dak laki, adib, paan, pon thnx jugak conduct, fakar, husna, nasiha, afini mekaseh la akhirnye dpt jugak dtg.   najah mekaseh la dgr rintihan aku. hehe . terima kasih kat semua jugak.
maaf atas segala kekurangan n kesusahan korang naek KTM.
dan sape2 yg merase aku drive tuh, kalau rase mcm telur di hujung tanduk, maaflah ye ! bile lagi nk rase kan ? :p
next year rumah yg kat gombak tuh ea !

Sahabat
Sahabat yang baik adalah sahabat yang berani membetulkan kita ketika kita berbuat kesalahan sehingga kita tidak hanyut di dalam kesalahan dan dosa.

Sahabat sejati akan meluruskan jalan ketika kita kehilangan arah dan tidak akan meninggalkan kita dalam suka, apalagi dalam duka.

Bersahabat dengan seorang yang jujur akan membuat seseorang itu senantiasa terpelihara kejujurannya.
 sangat suka gambar atas nih . siyes .




act, takde la nk tacing2 sangat. nanti jumpe balek kat gombak :p insyaAllah ~
seje tulis bnde nih, bak kate ayahanda KENANGAN ;)


6 comments:

Lily_Omar said...

wah cool giler laki klas ko!

skeen said...

hahaha . yeke cool . yang tak leh bla sume skola agama kot . hahaha .

smilenajah93 said...

aha ! skin , dh bese dh dengar ~ wuahah ! nway thanks skin ! sayang kau uuu !

skeen said...

yeah .. sayang kau jugak ! <3

mr.ash said...

weyh!! sumpah aku nak nangis!! tapi cover. ingat budak skola agama tak boleh cool ke! ade batas gak.haha

skeen said...

haha cover yoep cover !
haa batas tetap batas yg dijaga .
terbaek lah korang :)

Tuesday, October 4, 2011

SEMBILAN TIGA DUA :)


post sebelum nih tentang dorm aku, kali nih pasal kelas aku pulak :)

GROUP 932

sebelum aku dapat tawaran UIA 2nd intake,
aku dah taw dah siket2 pasal kelas nih sbb najah ade story mory kat aku :p
at last, tak sangka dpt kelas same dgn najah, kawan aku dari F1 nih aka dormate tym F3 n F5 n s/u kpd headgirl nih ;) hehe .
kuasa Allah . alhamdulillah ~

first day happy sbb same kelas dgn najah.
ketika tuh jugak lah aku kenal nik, nadiah and ain. bdk2 2nd intake yang blurr2 sbb jadi bdk baru.
at last aku rapat ngn nik n nadiah sbb seblok mahallah.

"sakinah nih cepat btol kenal bdk2 dalam kelas kite" kata nadiah

haha mane tak cepat . najah dah bercerita, senang la aku tangkap ;)
heee

about classes :

ENGLISH CLASS (AYAHANDA)

secara jujurnya, lame2 aku rase cam tak belajar sgt kat kelas nih. ayahanda asek bercerite jek. haih. tapi bile pikir balek, byk jugak words and ayat2 baru yg aku belajar. kelas nih mmg tak tension. rilex je. membuatkan aku tak takot nk blaja english. salunye ckg english mesti garang . kelas nih jugak la cam mnyatukan dak2 kelas aku . mane taknye, ayahanda suke amek tahu pasal diri ktorang kt kelas uh, secara tak langsung, satu kelas tahu . mang terbaekk lah ! haha
best tak best tak ? come come come :p
kelas nih penuh dgn gelak tawa bdk laki terutamanya ! haha .
hampir setiap hari ade isu politik HIJAU la BULAN la BIRU la .
tak lupa isu SMKA yg ayahanda tak brape suke, tp MAAHAD ayhnde tabik ! so cane dgn SMKA MAAHAD hamidiah ? wonder*
dan hampir setiap minggu akan bace list name, and describe name kitorang.
muslimah unggul la, name islam la, kome la, johor la, KL boy la, yg paling terbaek,
CLASSIC ! 
saba je laaaa . haha .
gonna miss this class so much !


ENGLISH CLASS (MDM HAYATI)

i think this is my best english class. aku rase dari kecik aku belaja english, but since aku msk UIA la aku rase hv improved a lot . dari tak boleh nk speaking, jadi boleh la jugak even ade grammartical errors . huhu . not bad la . madam penang nih pon sporting sgt. salu buat personal consultation with us that i really appreciate .
bile ade public speaking paling terbaek . gelak sampai pecah perot . bestnye speaking kat klas nih sbb sume same level english, so takde malu sgt la bile buat salah . huhu .
nanti ramai2 pi penang kita pi serbu umah madam naaa !
"akaqqqqq" <-- rindu ayat madam

(FIM) BASIC THEME OF QURAN (UST KASIM)

misguided ! haha . byk btol word2 popular dr kelas nih. 
critical time, eagle eye, wahabi ! BERAT MU NIH ! haha
tak lupe gaya2 ustat yg memey ah pecah perot . haha PEACE terbaekk !
rindu ust kasim ;)

ade satu lagi kelas ISM computer, yg nih tak bersame group 932, aku tercmpk bersama2 bdk 2nd intake yg laen .

ahli 932 :
NAJAH : busywoman. kawan dari F1 :) salu kene ngn aku . sory :) HAMIMAH !
NIK : aigoo tweet2 ~ sarang sarang . N !
NADIAH : ustazah kite ? haha . bajet mek kelate die nih .
FIZAH : penat ckp ngn die nih, nanti die tukar topik ! haha
NORLIDAH : lembut je tp ade hati nk jd outspoken :p CLASSIC !
ROZE : garang kot . dah mmg cam tuh . faham dah :)
RUHILA : rajen belaja kot !
NASIHA : reasons girl . ade2 je . heee NABILA !
AIN : mek kelate :)
SHAHIRAH : tenang saje org kole nih ~
HUSNA : diam diam berisi :p
AFINI : ustazah arab ganu kite !
TEHA : wanita agk koprat nih . haha JB
ATIRAH : tak dtg kelas un pandai aw . hee
ADIB : very vocal . brave enough to speak in public . NAJIB !
AIDIL : penglike kat FB terpantas and terbaek aku rase . haha KOME
SYAHAM : saba je la kalau btekak ngn die nih . pakar smiley kot . PEROT DUSTBIN !
FAKAR : salu kene bahan n dibahan org . haha . pengceria kelas . CKT
FARHAN : pandai IT . kedah dia pekat gilaa nohh
AMMAR : rakan sperjuangan bangi . hidup bangi ! ABANG
HIDAYAT : tok imam . paling bising pasal poligami kat kls fim .
ABID : tok imam sebenar . hafal quran . waaa .
MD NOR : bab norlida die paling smgt . TOK GURU 
TAUFIQ : senyap je kot . haha
SYAZUWAN : igt kahak, igt lah die . hahaha
RAIS : ade2 je bile die present . lawak yg slumber . CLASSIC
FAZLI : observer . senyap dan memerhati . huhu .

jap iklan :
igt tak kotak aku bg nih ? sape yg simpan lagi ? hahah .

secara jujurnya :

aku bersyukur dapat kelas dgn kalian .
even aku 2nd intake, aku rase mcm aku same2 1st intake dgn korang. *waa cm nk ngis haha*
dak2 2nd intake kat dorm salu cite yg kat kelas ssh nak ngam ngn dah 1st intake . tp aku tak rase cam tuh langong pon :) haha mcm tak matured je en isu ngam tak ngam nih :p
klas nih amat2lah happening . haha . mcm2 kerenah ade, variety is the spice of life ;)

last but not least,
aku nak mintak maaf ats segala kesalahan.
esp kat FB kalau kdg2 gurau terlebih 
trutama kat nik, najah, nadiah , anet, syaham, fakar, adib, aidil. :p

and,
thanx sebab jadikan rumah aku sbg venue utk jamuan kite.
syaham, sory ah termarah b4 jamuan tuh, aidil, mekaseh ah tolong serba sedikit uruskan dak laki, adib, paan, pon thnx jugak conduct, fakar, husna, nasiha, afini mekaseh la akhirnye dpt jugak dtg.   najah mekaseh la dgr rintihan aku. hehe . terima kasih kat semua jugak.
maaf atas segala kekurangan n kesusahan korang naek KTM.
dan sape2 yg merase aku drive tuh, kalau rase mcm telur di hujung tanduk, maaflah ye ! bile lagi nk rase kan ? :p
next year rumah yg kat gombak tuh ea !

Sahabat
Sahabat yang baik adalah sahabat yang berani membetulkan kita ketika kita berbuat kesalahan sehingga kita tidak hanyut di dalam kesalahan dan dosa.

Sahabat sejati akan meluruskan jalan ketika kita kehilangan arah dan tidak akan meninggalkan kita dalam suka, apalagi dalam duka.

Bersahabat dengan seorang yang jujur akan membuat seseorang itu senantiasa terpelihara kejujurannya.
 sangat suka gambar atas nih . siyes .




act, takde la nk tacing2 sangat. nanti jumpe balek kat gombak :p insyaAllah ~
seje tulis bnde nih, bak kate ayahanda KENANGAN ;)


6 comments:

Lily_Omar said...

wah cool giler laki klas ko!

skeen said...

hahaha . yeke cool . yang tak leh bla sume skola agama kot . hahaha .

smilenajah93 said...

aha ! skin , dh bese dh dengar ~ wuahah ! nway thanks skin ! sayang kau uuu !

skeen said...

yeah .. sayang kau jugak ! <3

mr.ash said...

weyh!! sumpah aku nak nangis!! tapi cover. ingat budak skola agama tak boleh cool ke! ade batas gak.haha

skeen said...

haha cover yoep cover !
haa batas tetap batas yg dijaga .
terbaek lah korang :)