.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Thursday, December 8, 2011

Akibat cermin pandang belakang dijadikan cermin muka 0_o"

tadi pergi UIA nilai jumpa customer bagi products
seorang diri
hujannnnnn !

dipendekkan cerita,
lepas tu nak gerak ke USIM pulak

masuk kerete tudung kene hujan jadi lembik
then cermin pandang belakang tuh aku ubah utk tgk tudung aku 
betul betulkan tudung tapi tak betulkan balek cermin pandang belakang tuh.

reverse kereta dgn confident

DOOMMMM !

erghhhh ! ade kete ke kat belakang nih ?!

mood : cuak gilaaa
aku terlanggar kete honda kot warna putih
ade 3 laki sorang pompuan . semua dak2 muda.

keluar kete je

aku : alamak sorry maaf, er  er saya tak perasan langsung, ala cane nihhh , mintak maaf

lelaki itu (smbil tgk kerete die) : eh takpe2 sikit je nihhh .

*sikit ke ? bbekas lah jugak kete die !
kete aku ok je .

aku : alaa cane ni ? nak kene bayar ke ?

lelaki itu : eh tak payah la . ok je ni 
(muka die cool gile tak marah)
(muka aku cuak gile cam nk nangis) hahaha !

aku reverse balek kete, tros tinggal kan tmpt tuh, muke dorang cool je. aku dalam kete dah istighfar banyak2 .
mang la sikit je . tp first time . cuak seh .

aku cam pelek asal laki tuh tak marah langsung . muka senyum je *bukan senyuman mengorat, itu pasti .
kebetulan time tuh baru dapat customer order one month punye produk, so duet tgah ade, mang berani la offer nak bayar ke tak . haha . kalau tak aku pon takot nak offer heheh
tp ALHAMDULILLAH Allah mudahkan,
Allah nak bagi pengajaran jgn cuai sgt, tp dalam keadaan org yg aku langgar tu org yg positif

ade sorang akak ni herbalife ni, ckp kat aku time jage booth, akak salu doa pagi2 sblm nk jumpe customer ke ape,

" ya Allah temukanlah aku dgn orang2 positif  "

aku pon try praktikkan even tak consitent lagi laa kann

pape pon
alhamdulillah Allah mudahkan :)

jom doa hari2 semoga Allah sentiasa temukan kita dgn orang2 yg positif , ameen :)

cume satu je aku lupe. nak bagi flyers kat org tu . haha !

papepon thanx laki bertiga itu .. heheh

6 comments:

Muhammad Adam bin Roslan said...

jgn cuai lg ye.. :)

smilenajah93 said...

hailaa ~ kau nie skin , hari tu ak bakal kene tahu ~~ hati2lah bawa kete tu ye :)

skeen said...

hahah tuh la pasal . gara2 nak betulkan tdg .
Allah uji .
same2 lah beringat :)

masyitah*azzahra* said...

siannye skin...
alhamdulillah selamt...

afiqah airil said...

agak-agak kalau kau bagi dia flyers tetiba apa reaksi dia ye? 0.o"

hati-hati memandu, Ingatlah anda belum berkahwin lagi. Hik ;p

skeen said...

haha tros mintak prodcut free sbb langgar kerete die kot ! hahah
tuh laa, dream belom capai, amalan blom cukup, huhhh ~

Thursday, December 8, 2011

Akibat cermin pandang belakang dijadikan cermin muka 0_o"

tadi pergi UIA nilai jumpa customer bagi products
seorang diri
hujannnnnn !

dipendekkan cerita,
lepas tu nak gerak ke USIM pulak

masuk kerete tudung kene hujan jadi lembik
then cermin pandang belakang tuh aku ubah utk tgk tudung aku 
betul betulkan tudung tapi tak betulkan balek cermin pandang belakang tuh.

reverse kereta dgn confident

DOOMMMM !

erghhhh ! ade kete ke kat belakang nih ?!

mood : cuak gilaaa
aku terlanggar kete honda kot warna putih
ade 3 laki sorang pompuan . semua dak2 muda.

keluar kete je

aku : alamak sorry maaf, er  er saya tak perasan langsung, ala cane nihhh , mintak maaf

lelaki itu (smbil tgk kerete die) : eh takpe2 sikit je nihhh .

*sikit ke ? bbekas lah jugak kete die !
kete aku ok je .

aku : alaa cane ni ? nak kene bayar ke ?

lelaki itu : eh tak payah la . ok je ni 
(muka die cool gile tak marah)
(muka aku cuak gile cam nk nangis) hahaha !

aku reverse balek kete, tros tinggal kan tmpt tuh, muke dorang cool je. aku dalam kete dah istighfar banyak2 .
mang la sikit je . tp first time . cuak seh .

aku cam pelek asal laki tuh tak marah langsung . muka senyum je *bukan senyuman mengorat, itu pasti .
kebetulan time tuh baru dapat customer order one month punye produk, so duet tgah ade, mang berani la offer nak bayar ke tak . haha . kalau tak aku pon takot nak offer heheh
tp ALHAMDULILLAH Allah mudahkan,
Allah nak bagi pengajaran jgn cuai sgt, tp dalam keadaan org yg aku langgar tu org yg positif

ade sorang akak ni herbalife ni, ckp kat aku time jage booth, akak salu doa pagi2 sblm nk jumpe customer ke ape,

" ya Allah temukanlah aku dgn orang2 positif  "

aku pon try praktikkan even tak consitent lagi laa kann

pape pon
alhamdulillah Allah mudahkan :)

jom doa hari2 semoga Allah sentiasa temukan kita dgn orang2 yg positif , ameen :)

cume satu je aku lupe. nak bagi flyers kat org tu . haha !

papepon thanx laki bertiga itu .. heheh

6 comments:

Muhammad Adam bin Roslan said...

jgn cuai lg ye.. :)

smilenajah93 said...

hailaa ~ kau nie skin , hari tu ak bakal kene tahu ~~ hati2lah bawa kete tu ye :)

skeen said...

hahah tuh la pasal . gara2 nak betulkan tdg .
Allah uji .
same2 lah beringat :)

masyitah*azzahra* said...

siannye skin...
alhamdulillah selamt...

afiqah airil said...

agak-agak kalau kau bagi dia flyers tetiba apa reaksi dia ye? 0.o"

hati-hati memandu, Ingatlah anda belum berkahwin lagi. Hik ;p

skeen said...

haha tros mintak prodcut free sbb langgar kerete die kot ! hahah
tuh laa, dream belom capai, amalan blom cukup, huhhh ~