.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Friday, November 18, 2011

sem seterusnya =_+"

CFS IIUM SEM 3

haa aku tak kene sem 2 aka short sem ;)
so terus ke SEM 3 january nanti


sem lepas aku tak belajar core subject langsung.
even kos econs, aku tak belajar pon accounts maths bagai.
so next sem mesti lagi mencabar !
next sem kat GOMBAK !
kos aku je taw kat gombak . tp still foundation lagi . degree lagi setahun insyaAllah
dah makin jauh dari rumah . sem lepas macam biskut je kejap2 balek rumah hilang dari dorm. hahaha . next sem kat gombak kalau naek tren je amek mase hampir 2 jam bangi gombak. naek kerete kalau tak jam 45 minit je. kalau jam sejam lebeh lahhh =='
sem lepas 4 subjek sahaja
next sem 6 subject 
last sem 29 contact hours !
sem kali ni 27 contact hours !
*heaven nye kawan2 diploma seminggu belas2 contact hours jeppp .
contact hours = seminggu belaja bape jam.

alhamdulillah setelah menghadapi kesukaran, nak daftar kos utk sem 3 nih, dapat jugak daftar.
thanx utk kawan2 yang tolong esp nadiah, najah, ruhila, group econs11/12 uia and group 932 :) yang banyak sgt bagi maklumat .
memang ramai kan hadapi macam2 kesukaran ? sabarjelahhh dgn bende nih kannn .

ok next sem kelas aku utk core subjek adalah 917 semua bunga tp ade satu je kumbang sesat.
kesian kau kumbang, pergilah masuk group kumbang2 916 sane. haha .
utk english 915 kot. kelas yang bakal mix dgn org lain . tak tahu sape lagi group 915 ni.

ok meh tgk jadual next sem aku 

wahhh nampak tak ade maths ?
aku suke maths ! tapi tak hebat sangat . eh bukan tak, tapi BELOM hebat lagi
ok, statistics, accounts . aku takde basic langsung dalam 2 subjek nih . tak taw ape akan jadi !
dulu english aku 16 jam seminggu ! skrg tinggal 9 jam . harap2 dapatlah examted sem 3 nih.
barab dah takde dah dalam subjek . alhamdulillah dah examted , tapi sayang ah nak tinggalkan barab. rugi je rase kalau tak teruskan..

hari tuh UIA kate masok UIA balek 8 january AHAD
tup tup dah tukar tarikh 9 january ISNIN daftar !
ALHAMDULILLAH sangat sangat sebab dapat pergi holiday sambil belajar herbalife kat tiara beach resort 7 n 8 january tuh ! thank u Allah :)
tapi kalau masok UIA ahad tu pon, aku akan tetap pergi PD tu jugak . hehe :p

okay All the best gak kat kawan2 for next sem !

aku masih cuti lagi. 
tapi masuk UIA nanti, aku laaa paling busy kot . haha bajet*
herbalife tetap akan berjalann ;)
semoga aku dapat manage mase dengan baek aminnnnn .

10 comments:

smilenajah93 said...

all the best dear !

AidiL aFiFi said...

pergh!! terbaek..kelas sem3 xde beza mana pon

skeen said...

thanx najah !

haha beze lah aidil, dah takde laki2 yang buat kecoh dah mcm dulu . cam sunyi jep :(

Aishah Shahrim said...

skin.. aku punye pon. :( tp x ade lah contact hour smpi 27 jam.

Lily_Omar said...

gila byk hang ambik subjek sem depan...nanti klu ade pape masalah hang habaq mai na klu nk minx tolong ka xpaham apa k...aq sedia m'bantu!

afiqah airil said...

xpe skin, lagi banyak contact hour lagi bagus. menuntut ilmu kan seronok. insyaAllah dapat elak dari membazir masa melakukan yang tidak berfaedah. mana tahu byk contact hour bolelaa kau promote herbalife dekat lecturer. hik3. ;)

skeen said...

aishah shahrim,
uwaa same lah kite :(

lily,
weh nanti bilek dekat2 lah wehh .
senang mintak tunjuk ajar ;)

peka,
haha gud idea ! semoga ade kekuatan nak share kat lecturer . huhuh ;)

Anonymous said...

stats best.tak dapat A tu pelik la..:) you can do it.sume subj nie aku blaja sem 1.budak2 diploma pun kne study hard jgak.bukan goyang kaki je.

skeen said...

hhaha betol lah tuh anonymous . kalau goyang kaki, mestilah tak bjaye kan .
ok thanx !

rabiatul.hafifah said...

salam..samala kita, bakal ke gombak, =]
btw, saya dah belaja acc1, BTQ, maths1, stats n comp1 masa sem 1 dulu..kalau nak buku or mintak ajar boleh =]

kalau ada jodoh, boleh la kita jumpa :D:D:D

Friday, November 18, 2011

sem seterusnya =_+"

CFS IIUM SEM 3

haa aku tak kene sem 2 aka short sem ;)
so terus ke SEM 3 january nanti


sem lepas aku tak belajar core subject langsung.
even kos econs, aku tak belajar pon accounts maths bagai.
so next sem mesti lagi mencabar !
next sem kat GOMBAK !
kos aku je taw kat gombak . tp still foundation lagi . degree lagi setahun insyaAllah
dah makin jauh dari rumah . sem lepas macam biskut je kejap2 balek rumah hilang dari dorm. hahaha . next sem kat gombak kalau naek tren je amek mase hampir 2 jam bangi gombak. naek kerete kalau tak jam 45 minit je. kalau jam sejam lebeh lahhh =='
sem lepas 4 subjek sahaja
next sem 6 subject 
last sem 29 contact hours !
sem kali ni 27 contact hours !
*heaven nye kawan2 diploma seminggu belas2 contact hours jeppp .
contact hours = seminggu belaja bape jam.

alhamdulillah setelah menghadapi kesukaran, nak daftar kos utk sem 3 nih, dapat jugak daftar.
thanx utk kawan2 yang tolong esp nadiah, najah, ruhila, group econs11/12 uia and group 932 :) yang banyak sgt bagi maklumat .
memang ramai kan hadapi macam2 kesukaran ? sabarjelahhh dgn bende nih kannn .

ok next sem kelas aku utk core subjek adalah 917 semua bunga tp ade satu je kumbang sesat.
kesian kau kumbang, pergilah masuk group kumbang2 916 sane. haha .
utk english 915 kot. kelas yang bakal mix dgn org lain . tak tahu sape lagi group 915 ni.

ok meh tgk jadual next sem aku 

wahhh nampak tak ade maths ?
aku suke maths ! tapi tak hebat sangat . eh bukan tak, tapi BELOM hebat lagi
ok, statistics, accounts . aku takde basic langsung dalam 2 subjek nih . tak taw ape akan jadi !
dulu english aku 16 jam seminggu ! skrg tinggal 9 jam . harap2 dapatlah examted sem 3 nih.
barab dah takde dah dalam subjek . alhamdulillah dah examted , tapi sayang ah nak tinggalkan barab. rugi je rase kalau tak teruskan..

hari tuh UIA kate masok UIA balek 8 january AHAD
tup tup dah tukar tarikh 9 january ISNIN daftar !
ALHAMDULILLAH sangat sangat sebab dapat pergi holiday sambil belajar herbalife kat tiara beach resort 7 n 8 january tuh ! thank u Allah :)
tapi kalau masok UIA ahad tu pon, aku akan tetap pergi PD tu jugak . hehe :p

okay All the best gak kat kawan2 for next sem !

aku masih cuti lagi. 
tapi masuk UIA nanti, aku laaa paling busy kot . haha bajet*
herbalife tetap akan berjalann ;)
semoga aku dapat manage mase dengan baek aminnnnn .

10 comments:

smilenajah93 said...

all the best dear !

AidiL aFiFi said...

pergh!! terbaek..kelas sem3 xde beza mana pon

skeen said...

thanx najah !

haha beze lah aidil, dah takde laki2 yang buat kecoh dah mcm dulu . cam sunyi jep :(

Aishah Shahrim said...

skin.. aku punye pon. :( tp x ade lah contact hour smpi 27 jam.

Lily_Omar said...

gila byk hang ambik subjek sem depan...nanti klu ade pape masalah hang habaq mai na klu nk minx tolong ka xpaham apa k...aq sedia m'bantu!

afiqah airil said...

xpe skin, lagi banyak contact hour lagi bagus. menuntut ilmu kan seronok. insyaAllah dapat elak dari membazir masa melakukan yang tidak berfaedah. mana tahu byk contact hour bolelaa kau promote herbalife dekat lecturer. hik3. ;)

skeen said...

aishah shahrim,
uwaa same lah kite :(

lily,
weh nanti bilek dekat2 lah wehh .
senang mintak tunjuk ajar ;)

peka,
haha gud idea ! semoga ade kekuatan nak share kat lecturer . huhuh ;)

Anonymous said...

stats best.tak dapat A tu pelik la..:) you can do it.sume subj nie aku blaja sem 1.budak2 diploma pun kne study hard jgak.bukan goyang kaki je.

skeen said...

hhaha betol lah tuh anonymous . kalau goyang kaki, mestilah tak bjaye kan .
ok thanx !

rabiatul.hafifah said...

salam..samala kita, bakal ke gombak, =]
btw, saya dah belaja acc1, BTQ, maths1, stats n comp1 masa sem 1 dulu..kalau nak buku or mintak ajar boleh =]

kalau ada jodoh, boleh la kita jumpa :D:D:D