.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Tuesday, November 1, 2011

tagged by afiqah airil ^_^

ok nak jawab soklan yg di tag oleh afiqah airil :) thnx la mengingati diri ini .

Rules of this game :
1. you must post these rules.
2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY  (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people.

11 perkara eh ?

1. name saya nurul sakinah ridzuan
2. student CFS IIUM gombak
3. fall in love with herbalife <3
4. sdg menyebarkn misi nutrisi :)
5. tak sabar nak qualify supervisor this month
6. sangat2 menyimpan hasrat, kwn2 maahad and UIA aku dapat same2 aku dalam herbalife . dalam misi nutrisi nih . want it badly . seriously . huh...
7.org nk kate aku fanatik herbalife ? its okay la . kadang2 korang yg tolong promote . mekaseh :)
8.rindu dgn kawan2 maahad . waaa :( rase macam nk msk skola balek . haha
9.seorang yg takan lekang dgn henset . sume org taw kot .
10.da lame tak wat bende berseni. dulu sgt suke la decorate2 bagai nih . huhu
11.tak tahu nak ckp ape . haha . ha, tak suke org banyak pikir negative

oke itu sahaja :)

soalan dari pekaril

1. What is the letter for your first name?
N

2. What is your hobby?
online , blogging , makan . haha

3. Scuba diving or jungle trekking?
snorkling ade ? ok takde . em 2 2 suke kot . scuba tak penah try lagi .

4. Which social network do you prefer?
facebook . twitt2 tak reti la .

5. Are you in love with someone?
not yet lah . ade calon tak untuk aku ? haha .

6. How many times you online your FB every week?
tak terkire . sape nak tolong aku kirekan ?

7. Do you think you will ever get married, if yes when?
er er yg nih mcm nak jawab panjang2 sikit . hehe . kalau boleh scepat mungkin . gatal tak ? haha . takde la . aku TAKNAK lambat2 la yg pastinye. tp tak tahu mase yg sesuai bile, sebab takde calon pon lagi :) *org herbalife ramai kawin awal time study tw . sbb masing2 berduit . uhuk3 !*

8. Do you believe in love at first sight?
terpulang la kat masing2 . kalau aku, aku tak penah lagi la tros suke mcm tuh .

9. Where do you want to go for your honeymoon?
mekkah and vacation free dari HERBALIFE . tak kesah la mane2 . best kot dgr org qualify ROYAL CARRIBEAN CRUISE tuh ! woww

10. How many people do you admired?
how many ? ape ke aneh sgt soklan tuh . jawapan aku, MANY ! :)

11. What did you think of me, Afiqah Airil at first sight?
alaa cute nye budak nih . :)

aku tak tahu nak tagged sape . adoyai .

najah
humaira
widad
lily
dayah azam
fatynn syahirah
aidil afifi
adib asyraf

semua name2 kat atas nih tga cuti . aku taknak tag yg tga stdy ok .

cukop la uh . tak tahu nak pikir dah . haha .

soklan aku tak banyak . taknak nyusahkan :

1. pagi tadi breakfast ape ?
2. minum air cukup tak atleast 3 litre sehari ?
3. agak2 bile nak kawin ? *haha soklan apakah ini .
4. ape aim korang lepas habis study ?
5. korang ade rase tak yg pekerjaan korang nanti mcm akan tpesong dgn kos yg korang amek ?
6. ade tak sape2 kenalan yg nk improve heatlh , gain or lose weight . bagi name n contct number . haha hamek kau !
7. ape pendapat korang tentang aku pd permulaannya . and pada masa sekarang ?

ok cukop la tuh . mekaseh and sorry :)

4 comments:

afiqah airil said...

thanks sudi jawab. :D
insyaAllah satu hari nanti impian kau untuk dak maahad semua join herbalife tercapai. amin~

skeen said...

haha . amin :)
wlcm no problem !

smilenajah93 said...

ak dh buat soklan ni lah b4 this . dri 3 org yg tagged ak tau . haha ~ malas ahhh . btw , thanks tagged~

skeen said...

its okay :)
aku pon dah bace post tuh .

Tuesday, November 1, 2011

tagged by afiqah airil ^_^

ok nak jawab soklan yg di tag oleh afiqah airil :) thnx la mengingati diri ini .

Rules of this game :
1. you must post these rules.
2. each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the question that tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tagged and link them on the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER.
6. No tag back!
7. No stuff in tagging section "YOU ARE TAGGED IF YOU READING THIS" "YOU ARE LEGITIMATELY  (a.k.a REALLY, TRUST, WITH ALL HONEST) have tagged 11 people.

11 perkara eh ?

1. name saya nurul sakinah ridzuan
2. student CFS IIUM gombak
3. fall in love with herbalife <3
4. sdg menyebarkn misi nutrisi :)
5. tak sabar nak qualify supervisor this month
6. sangat2 menyimpan hasrat, kwn2 maahad and UIA aku dapat same2 aku dalam herbalife . dalam misi nutrisi nih . want it badly . seriously . huh...
7.org nk kate aku fanatik herbalife ? its okay la . kadang2 korang yg tolong promote . mekaseh :)
8.rindu dgn kawan2 maahad . waaa :( rase macam nk msk skola balek . haha
9.seorang yg takan lekang dgn henset . sume org taw kot .
10.da lame tak wat bende berseni. dulu sgt suke la decorate2 bagai nih . huhu
11.tak tahu nak ckp ape . haha . ha, tak suke org banyak pikir negative

oke itu sahaja :)

soalan dari pekaril

1. What is the letter for your first name?
N

2. What is your hobby?
online , blogging , makan . haha

3. Scuba diving or jungle trekking?
snorkling ade ? ok takde . em 2 2 suke kot . scuba tak penah try lagi .

4. Which social network do you prefer?
facebook . twitt2 tak reti la .

5. Are you in love with someone?
not yet lah . ade calon tak untuk aku ? haha .

6. How many times you online your FB every week?
tak terkire . sape nak tolong aku kirekan ?

7. Do you think you will ever get married, if yes when?
er er yg nih mcm nak jawab panjang2 sikit . hehe . kalau boleh scepat mungkin . gatal tak ? haha . takde la . aku TAKNAK lambat2 la yg pastinye. tp tak tahu mase yg sesuai bile, sebab takde calon pon lagi :) *org herbalife ramai kawin awal time study tw . sbb masing2 berduit . uhuk3 !*

8. Do you believe in love at first sight?
terpulang la kat masing2 . kalau aku, aku tak penah lagi la tros suke mcm tuh .

9. Where do you want to go for your honeymoon?
mekkah and vacation free dari HERBALIFE . tak kesah la mane2 . best kot dgr org qualify ROYAL CARRIBEAN CRUISE tuh ! woww

10. How many people do you admired?
how many ? ape ke aneh sgt soklan tuh . jawapan aku, MANY ! :)

11. What did you think of me, Afiqah Airil at first sight?
alaa cute nye budak nih . :)

aku tak tahu nak tagged sape . adoyai .

najah
humaira
widad
lily
dayah azam
fatynn syahirah
aidil afifi
adib asyraf

semua name2 kat atas nih tga cuti . aku taknak tag yg tga stdy ok .

cukop la uh . tak tahu nak pikir dah . haha .

soklan aku tak banyak . taknak nyusahkan :

1. pagi tadi breakfast ape ?
2. minum air cukup tak atleast 3 litre sehari ?
3. agak2 bile nak kawin ? *haha soklan apakah ini .
4. ape aim korang lepas habis study ?
5. korang ade rase tak yg pekerjaan korang nanti mcm akan tpesong dgn kos yg korang amek ?
6. ade tak sape2 kenalan yg nk improve heatlh , gain or lose weight . bagi name n contct number . haha hamek kau !
7. ape pendapat korang tentang aku pd permulaannya . and pada masa sekarang ?

ok cukop la tuh . mekaseh and sorry :)

4 comments:

afiqah airil said...

thanks sudi jawab. :D
insyaAllah satu hari nanti impian kau untuk dak maahad semua join herbalife tercapai. amin~

skeen said...

haha . amin :)
wlcm no problem !

smilenajah93 said...

ak dh buat soklan ni lah b4 this . dri 3 org yg tagged ak tau . haha ~ malas ahhh . btw , thanks tagged~

skeen said...

its okay :)
aku pon dah bace post tuh .