.

.

How Can I Help You?

Name:
Email Address:
Handphone Number
Where do you live?
Bagaimana saya boleh membantu anda? Turun berat badan
Naik berat badan
Improve Kesihatan
Skin problem
Gain energy
Earn extra income
Pernah daftar sebagai ahli(membership) herbalife?
Info tambahan utk saya bantu.

This online form was provided by Freedback.

Monday, December 5, 2011

Mahallah Maryam :)

2 hari lepas tido UIA gombak lagi
ade customer day herbalife kat melawati
so malam tuh aku tido gombak
tapi again aku lupe nak amek gambar bilek kat UIA tuh
hailaaa

tapi aku sempat amek gambar kat mahallah maryam . mahallah yg dah dikosongkan tuh utk student econs CFS IIUM

gambar2 dibawah semua aku amek while driving, and nak cpat . tak turun kerete pon . so cm senget2 sikit . 

ni pintu masuk . mahallah maryam mang end of the world !
gambar2 bawah ni kat luar mahallah
tp still tak dpat bygkan cane laki and perempuan dok same2 kat sini. sbb aku tak nmpk ape2 pagar or divider between any blokcs .
=_="









again this map 
ok zoom lagi



pasal bilik,
act tak taw bilik mahallah maryam mcm mane
tp yg aku tido tuh kat mahallah asma,
kalau mahallah asma :
masuk bilik/rumah je jumpe satu ruangan kecil, ruangan tuh ade rak kasut ngn iron board je. and ade 4 pintu utk ke bilik masing2 . pintu yg takde pintu, ade langsir je . 
paham ke ? tak reti nak explain . haha .
pastu msk pintu berlangsir tuh, tulah bilik kite . ade katil, rak buku, almari, and etc . kecik je tp agak privacy laa .
tandas takde dalm bilik harap maklum . kongsi dgn  6 rumah lain
dalam bilik air tuh ade 6 tandas and 6 shower and 6 sinki kot

ok saje nak cerite,
kalau tak faham, takyah faham, tunggu je nanti .

see u on 9 january !
insyaAllah
:)

4 comments:

anEt said...

dah lme ta bce blog cik skeen :)

ayiel said...

ouh, betul la tu mahallah maryam, aku penah pergi awal tahun dulu masa kem PMGK kat uia gombak, mmg jauh gilaa la nak msaok mahallah tu, lencun ketiak aku

bilik dia mmg tak memuaskan lgsg sebab kecik bhai

Muhammad Adam bin Roslan said...

terima kasih share.. :)

skeen said...

anet
rajen2 la singgah :)

muna
jom lenjun kan ketiak same2 ! hehe
boleh kurus nanti kat sane ,hahaha

adam,
u're welocome :)

Monday, December 5, 2011

Mahallah Maryam :)

2 hari lepas tido UIA gombak lagi
ade customer day herbalife kat melawati
so malam tuh aku tido gombak
tapi again aku lupe nak amek gambar bilek kat UIA tuh
hailaaa

tapi aku sempat amek gambar kat mahallah maryam . mahallah yg dah dikosongkan tuh utk student econs CFS IIUM

gambar2 dibawah semua aku amek while driving, and nak cpat . tak turun kerete pon . so cm senget2 sikit . 

ni pintu masuk . mahallah maryam mang end of the world !
gambar2 bawah ni kat luar mahallah
tp still tak dpat bygkan cane laki and perempuan dok same2 kat sini. sbb aku tak nmpk ape2 pagar or divider between any blokcs .
=_="









again this map 
ok zoom lagi



pasal bilik,
act tak taw bilik mahallah maryam mcm mane
tp yg aku tido tuh kat mahallah asma,
kalau mahallah asma :
masuk bilik/rumah je jumpe satu ruangan kecil, ruangan tuh ade rak kasut ngn iron board je. and ade 4 pintu utk ke bilik masing2 . pintu yg takde pintu, ade langsir je . 
paham ke ? tak reti nak explain . haha .
pastu msk pintu berlangsir tuh, tulah bilik kite . ade katil, rak buku, almari, and etc . kecik je tp agak privacy laa .
tandas takde dalm bilik harap maklum . kongsi dgn  6 rumah lain
dalam bilik air tuh ade 6 tandas and 6 shower and 6 sinki kot

ok saje nak cerite,
kalau tak faham, takyah faham, tunggu je nanti .

see u on 9 january !
insyaAllah
:)

4 comments:

anEt said...

dah lme ta bce blog cik skeen :)

ayiel said...

ouh, betul la tu mahallah maryam, aku penah pergi awal tahun dulu masa kem PMGK kat uia gombak, mmg jauh gilaa la nak msaok mahallah tu, lencun ketiak aku

bilik dia mmg tak memuaskan lgsg sebab kecik bhai

Muhammad Adam bin Roslan said...

terima kasih share.. :)

skeen said...

anet
rajen2 la singgah :)

muna
jom lenjun kan ketiak same2 ! hehe
boleh kurus nanti kat sane ,hahaha

adam,
u're welocome :)